Ekmek İçin Ekmeleddin Dediler

Milliyetçi Hareket Partisi Anamur İlçe Teşkilatı yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi Anamur yaylalarını ziyaret ederek vatandaşlara Türk Milleti’nin Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nu tanıttı.

Yayla ziyaretlerini Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Hidayet Kılıç eşliğinde gerçekleştiren MHP Anamur İlçe Teşkilatı Türk bilim tarihi profesörü, akademisyen, diplomat ve yazar Profesör Doktor Ekmeleddin İhsanoğlu’nu halka anlattı.
Haftasonu Akpınar (11:00), Abanoz (13:30) ve Kaş (15:30) Yaylaları’na yapılan ziyaretlere MHP İlçe Başkanı Erdal Bulut-yönetimi ve Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe katıldı.

MHP Anamur İlçe Başkanı Erdal Bulut vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplantılarda yaptığı konuşmalarda Cumhurbaşkanlığı seçiminin Türkiye için bir dönüm noktası olacağı bilinci içerisinde sandığa gidilmesi gerektiğini belirtti. MHP İlçe Başkanı Erdal Bulut tüm vatandaşların üzerine tek tek sorumluluklar düştüğünü, Ekmeleddin İhsanoğlu’nun tüm Türk Milleti’ni temsil edecek bir aday olacağını anlatmalarını istedi.

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Hidayet Kılıç yaptığı konuşmalarda Cumhurbaşkanlığı seçiminin asla bir siyasi parti seçimi olmadığını, cumhurbaşkanlığı seçiminin bir yol ayrımı olacağını, çalmaya, vurguna ve talana son demek için Türk Milleti’nin harekete geçmesi gerektiğini belirtti. MYK Üyesi Kılıç hükümetin İsrail ve Filistin konusunda samimi davranmadığını belirtirken TÜİK verilerine göre İsraile Jet yakıtı satıldığının ispatlandığını kaydetti.

Türk’üm demekten imtina edenlerin bu ülkenin başına Cumhurbaşkanı olamayacağını kaydeden MHP MYK Üyesi Hidayet Kılıç vatandaşları sandığa gidilmesi konusunda uyardı. Ekmeleddin İhsanoğlu ismine yapılan eleştirileri de değerlendiren Kılıç, Ekmeleddin İhsanoğlu’nun şaibesiz öz be öz Türk evladı olduğunu belirtti.

MYK Üyesi Kılıç, MHP, AKP, CHP, DSP, BBP demeden herkesi kucaklayacak, ayrıştırmayacak, siyasi ayrım gözetmeyecek bir Cumhurbaşkanı adayı olarak Ekmeleddin İhsanoğlu’nun destekleneceğini belirtirken tüm vatandaşlardan alkış aldı.
Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe de yaylalarda yaptığı konuşmalarda belediye çalışmaları ile ilgili bilgiler vererek; 5 yıldır olduğu gibi hizmette siyasi ayrım yapılmaksızın herkese hizmet edileceğini, yaylalarda su sıkıntısı olduğunu, bunun iklimle alakalı olmakla birlikte bu yıl yağışların yetersiz kaldığını, belediyeye ait su tankerlerinin hiç durmaksızın yayladaki depolara su taşıdığını belirtti.

Başkan Mehmet Türe yaylalara 200 adet yeni çöp konteynırı yerleştirildiğini, düzenli temizlik çalışmasının sürdürüldüğünü, Belediye hizmetlerinin ulaşması ve vatandaşların şikayetlerini iletebilmesi için Zabıta Kontrol noktaları oluşturulduğunu ve yaylalarda Fen İşleri Müdürlüğü’nün 12 gün iş makinaları ve personelleriyle hiç durmaksızın çalışarak yolları düzenlediğini kaydetti. Gelecek yıl yol sorunlarına daha iyi çözümler getireceklerini belirten Başkan Mehmet Türe vatandaşlardan teşekkür ve alkış aldı.

MHP MYK Üyesi Hidayet Kılıç, MHP İlçe Başkanı Erdal Bulut ve Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe yaylalarda esnaf ziyaretleri de gerçekleştirerek vatandaşlardan Türk Milleti’nin Adayı Prof.Dr.Ekmeleddin İhsanoğlu için destek istedi.
Akpınar Yaylası’nda MYK Üyesi Kılıç, Başkan Bulut ve Başkan Türe’yi karşılarında gören esnaflar ellerinde ekmeklerle fotoğraf çektirerek ‘Ekmek için Ekmeleddin’ dediler.

MHP Anamur İlçe Teşkilatı yayla ziyaretlerinin yanı sıra tatilci vatandaşların yoğunlukla yaşadığı İskele’de ve Şehit Uzman Çavuş Atanur Bal Kapalı Pazaryeri’nde standlar açarak Ekmeleddin İhsanoğlu’na ait broşür dağıttı. MHP Kadın Kolları’nın aktif olarak görev aldığı standlara vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.