BÜYÜKŞEHİR ZABITASI’NDAN KORDİNASYON TOPLANTISI

-ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZABITA DAİRESİ BAŞKANLIĞI’NDA İLÇE ZABITA MÜDÜRLÜKLERİ İLE KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

-BÜYÜKŞEHİR ZABITASI, İLÇE ZABITA MÜDÜRLÜKLERİ İLE KOORDİNELİ ÇALIŞARAK, SORUNLARA ANINDA MÜDAHALE EDEBİLECEK

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ile ilçe zabıta müdürlükleri koordinasyonlu çalışacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen ve 25 ilçe zabıta müdürlüğü temsilcilerinin katıldığı koordinasyon toplantısında, Büyükşehir Zabıtası’nın ilçe zabıta müdürlükleri ile koordineli çalışarak, sorunlar karşısında birlikte çözüm üretebilmeleri görüşüldü.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıya; Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Sarıgül, Zabıta Dairesi Başkanı Kemal Sonunur, Zabıta Şube Müdürleri ile Büyükşehir mücavir alan sınırlarında bulunan ilçe zabıta müdürleri ve amirleri katıldı.

Altınpark Belediye Evi’nde düzenlenen “Zabıta Dairesi Başkanlığı ile İlçe Belediye Zabıta Müdürlükleri Koordinasyonu 1.İstişare Toplantısı”nda konuşan Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Sarıgül, “Ankara’nın 25 ilçesindeki önemli görevlerinden bir tanesi de zabıtanın görevidir. Zabıta, vatandaşımızın rahatı ve huzuru için, huzurlu bir biçimde yaşamlarını devam ettirebilmesi için en iyi şekilde görev yapması gereken birimlerden bir tanesidir” dedi.

Toplantının amacının koordinasyon ve işbirliği olduğunu belirten Mustafa Sarıgül, “Biz kendimizi nasıl işimize adapte ederiz. İşimizi nasıl kolay çözeriz, devletin vermiş olduğu yetkiyi sınırları aşmadan vatandaşa nasıl yansıtırız da vatandaşımız nasıl huzurlu bir biçimde hayatını idame ettirir bunun gayreti içerisindeyiz. 5 milyona yakın nüfusu olan Ankara’da ağır sorumluluklar hissettiren bir görev üstlenen siz değerli arkadaşlarımızı hem fiziki olarak güçlü hem bilgi olarak donanımlı olmanız gerektiğini düşünüyorum. Bu birliktelik size güç verecektir” diye konuştu.

Sorunların istişare edilerek çözüleceğini vurgulayan Mustafa Sarıgül, ekiplerin eğitim programlarından geçirileceğini, Belediyeler Birliği ve Büyükşehir Belediyesi ile koordinasyonun sağlanması için Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü desteği vereceklerini kaydetti.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Kemal Sonunur ise zabıtanın birlik ve beraberlik içinde olmasının önemine değinerek, “Birlik beraberlik içerisinde olursak vatandaşlara daha güzel hizmet ederiz. Sizin bir sorununuz olduğu zaman Büyükşehir devreye girer, bizim sorunumuz olduğu zaman ilçede siz devreye girerseniz o zaman birlik beraberlik içerisinde çok daha huzurlu bir çalışma ortamı oluşur” dedi.

Yemekli toplantıda zabıtanın görev ve çalışmaları ile ilgili bir tanıtım filmi gösterilirken, toplantıya katılan ilçe zabıta müdürlerine de şilt verildi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.