Aday gösterilmedi parti değiştirdi

Bingöl Belediye Başkanı Atalay Saadet Partisine geçecek

Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, vatandaşlara GSM operatörü aracılığıyla Bingöllüler’e gönderdiği mesajda, yarın Saadet Partisi’nden belediye başkan adaylığını duyuracağını bildirdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan önceki gün grup toplantısında Ak Parti’nin Bingöl Belediye Başkan adayının Yücel Barakgazi olduğunu açıklamasının ardından dün yaptığı yazılı açıklamada “belediye başkanlığı adaylık müracaatını geri çektiğini ve AK Parti’den de istifa ettiğini” belirten Belediye Başkanı Serdar Atalay, bugün de GSM operatöründen Bingöllüler’e gönderdiği mesajla “Saadet Partisinden belediye başkanlığı için adaylığını yarın açıklayacağını” bildirdi.

Atalay gönderdiği mesajinda “6 Aralık 2013 günü Cuma namazını takiben Saadet Partisinden belediye başkanlığı için adaylığımı ilan edeceğim. Sizlerle birlikte olmaktan şeref duyar, saygıları sunarım. Allah yar ve yardımcımız olsun. Bu karar Bingöl halkı için hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

Saadet Partisi Bingöl İl Başkanı Abdulselam Savcı, konuya ilişkin AA muhabirine yaptığı açıklamada, Belediye Başkanı Atalay’ın, yarın düzenlenecek törenle partilerine katılacağını kaydetti.

Yerel seçimlerde Bingöl Belediye Başkan adaylarının Atalay olduğunu ifade eden Savcı, “Kapımız herkese açıktır. Serdar bey yarın düzenlenecek törenle partimize katılacaktır. Ancak henüz resmi bir müracaatı yok. 30 Mart’ta yapılacak seçimde Bingöl Belediye Başkan adayımız Serdar Atalaydır. Yarın daha ayrıntılı bir açıklama yapacağız” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.