Mersin Ramazanı Dolu Dolu Yaşıyor

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin 7 ayrı bölgesinde kurulan iftar sofraları ve yine Büyükşehir Belediyesi tarafından Barış Meydanı’nda düzenlenen Ramazan Etkinlikleri ile Mersinlilerin dolu dolu bir Ramazan ayı yaşadıklarını belirtti.

İftarını vatandaşlarla birlikte açmaya özen gösteren Başkan Kocamaz, Büyükşehir Belediyesi olarak 1 ay boyunca kentin 7 ayrı noktasında toplam 100 bin kişilik iftar yemekleri vermeye başladıklarını belirterek, “İlk iftarımızı açmayı nasip eden Cenab-ı Allah, inşallah son iftara ve hemen arkasından da Ramazan Bayramı’na kavuşmayı nasip eder. Yüce Allah tuttuğumuz oruçları ve tüm ibadetlerimizi kabul eylesin.” dedi.

Yine Ramazan ayı boyunca Barış Meydanı’nda düzenledikleri Ramazan Etkinlikleri kapsamında her akşam değişik gösterilere yer verdiklerini kaydeden Başkan Kocamaz, “1 ay boyunca her akşam, Ramazan ayına özgü etkinlikler ve gösterileri Mersinlilerle buluşturacağız. Mehterden orta oyununa, konserlerden halk oyunlarına, hacivat karagöz gösterisinden görsel şovlara kadar zengin bir program Ramazan ayının sonuna kadar değerli Mersinlileri bekliyor olacak.” dedi.

11 ayın sultanı Ramazan ayını Mersin’de tüm coşkusuyla yaşamak ve yaşatmak istediklerini sözlerine ekleyen Başkan Kocamaz, “Tüm hemşehrilerimi kurmuş olduğumuz iftar sofralarında iftarlarını açmaya ve hemen akabinde de Barış Meydanı’nda düzenlediğimiz etkinliklere, ailelerini ve çocuklarını alarak katılmaya davet ediyor, herkesin huzurlu, hayırlı ve bereketli bir Ramazan ayı geçirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.