VALİ GÜZELOĞLU TARSUS’TA BİR DİZİ İNCELEME YAPTI

20140805_474077_vali ziyaret (3)Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Tarsus’ta bir dizi incelemelerde bulundu. Çağ Üniversitesi ziyaretinden sonra Tarsus Kaymakamı Hasan Göç ve Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can tarafından karşılanan Vali Güzeloğlu, Tarsus Belediyesi tarafından yer tahsisi yapılacak olan Kaymakamlık Hizmet Binası olarak düşünülen Fevziçakmak Mahallesi’nde bulunan Tarsus İdman Yurdu tesislerini gezdiler.

Kaymakamlık Hizmet binası olabileceğini ifade eden Vali Güzeloğlu, Tarsus Kaymakamlığı ile Tarsus Belediyesi’nin güzel bir ortak çalışma başlattıklarını, “Önümüzdeki günlerde bu proje üzerinde daha detaylı bir çalışma yapacağız. Bugün ziyaretimizde Kaymakamlık hizmet binası olarak düşünülen yeri gördük. Güzel bir çalışma olacak. Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can ile belediye çalışanlarına ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. Şimdiden memleketimize hayırlı olsun” dedi.

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can ise, Tarsus Kaymakamlık binasının artık Tarsus için yeterli gelmediğini, belediye olarak üzerlerine düşen görev neyse yapmaya hazır olduklarını, Vali Güzeloğlu’na yaptığı ziyaret için de teşekkür etti.

Vali Güzeloğlu’na Mersin İl Jandarma Alay Komutanı kıdemli Albay Ömer Uyan, Mersin İl Emniyet Müdürü Hasan Hüseyin Bahar, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yavuz Bulut ve İlçe Emniyet Müdürü Haydar Çelik de eşlik etti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.