Belediye bahçesi yeni görünümüyle göz kamaştırıyor

IMG_5137Odunpazarı Belediyesi hizmet binası sınırları içerisinde bulunan bahçe, yenileme çalışmaları tamamlanarak personelin ve vatandaşların kullanımına açıldı.

Fen İşleri ve Park Bahçeler müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarla yeni görünümüne kavuşturulan bahçe ufak bir botanik parkı andırıyor.

Yenilenen yolları, oturma grupları ve yeşillendirme çalışmalarıyla belediye personelinin ve vatandaşların gece gündüz kullanımına kazandırılan bahçede Atatürk büstü ve çevresi de yenilendi.

Odunpazarı Belediyesi’nin verdiği hizmetlerden yararlanmak için belediye hizmet binasına gelen vatandaşlar, bahçe çevresine dikilen rengârenk çiçeklerle karşılanıyorlar.

Bahçede ayrıca Odunpazarı Belediyesi’nin kardeş şehirlerinin isimlerinin ve mesafelerinin yer aldığı bir anıtta bulunuyor.
Belediye personelinin de öğle tatili ve dinlenme molalarında sohbet edip dinlenme fırsatı bulduğu bahçe geceleri de ayrı bir güzel.

Değişik renklerde yanan aydınlatma direkleriyle sıcak yaz akşamlarında mahalle sakinlerinin serinlemek için tercih ettiği bahçe, kaybolan komşuluk ilişkilerine de katkı sağlıyor.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.