KÜTAHYA EMET BELEDİYE BAŞKANI İSTİFA ETTİ

emet-belediye-baskani-koca-partisindenGeçtiğimiz günlerde, bir sosyal paylaşım sitesinde, Kütahya’nın Emet ilçesi Belediye Başkanı Mustafa Koca hakkında , kendisine ait olduğu iddia edilen ses kayıtları ve görüntüler yayınlanmıştı.

Görüntülerin yayınlanmasının ardından, bu görüntüleri yayınlayanların tespiti için Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunan Mustafa Koca , bugün bir basın bildirisi yayınlayarak , Adalet ve Kalkınma Partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Cumhuriyet Savcılığının, en kısa sürede bu ahlaksız iftiraları atan kişi veya kişileri tespit edeceği konusunda güveninin tam olduğunu söyleyen Koca; en kısa sürede yargı tarafından aklanarak, yine her zaman üyesi olmaktan gurur duyduğu Adalet ve Kalkınma Partisi’ne döneceğini söyledi.

Başkan Mustafa Koca’nın yayımladığı bildiri şu şekilde, “Bir süredir sosyal paylaşım sitelerinde şahsımla alakalı yapılan isnat sız, çirkin ve karalamaya yönelik saldırılar sebebiyle;

Yıllardır davasına inanarak mücadele ettiğim ve her zaman gurur duyduğum Adalet ve Kalkınma Partisinden, bugün ülkemizde ilk kez halkın seçtiği Cumhurbaşkanlığına layık görülen, liderimiz Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a, ve partimize zarar vermemek için istifa ediyorum.

Bizler bunları kimlerin hangi amaçlarla yaptıklarını gayet iyi biliyoruz. Emetli hemşerilerimizle asla alakası olmayan bu şahıslarla Türk adaleti önünde hesaplaşacak, Aklanarak yeniden partimize, dava arkadaşlarımızla mücadelemize devam etmek için en kısa zamanda döneceğiz.

Bu şahsıma ve partime yapılmakta olan asılsız ve ahlaksız iftiralar hakkında, konu yargıya taşınmıştır. Yargı süreci tamamlandıktan sonra, bu kişilerin kimler olduğu ve ne amaçla yaptıkları ortaya çıkacaktır. Bu konuda yargıya inancımız tamdır.
Yargı kararı ile birlikte aklanarak yeniden partimize dönerek, dava arkadaşlarımızla mücadelemize devam edeceğiz. Şu bilinmelidir ki; her zaman olduğu gibi Emet halkına hizmet konusunda hiçbir kimseye ve hiçbir şantaja boyun eğmeyeceğiz.

Olayların yaşanmaya başlanmasından itibaren yakışıksız, ve şahsımızı karalamaya yönelik çirkin saldırılar karşısında bizlere daima destek veren Emet halkına, olaylara büyük bir soğukkanlılıkla yaklaşarak, sağduyulu davranan değerli ilçe parti başkan ve temsilcilerimize teşekkür ediyorum.
Kamu oyuna saygılarımla….”

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.