Sinema günlerine yoğun katılım

DSC_0087dunpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen yazlık sinema günleri vatandaşın yoğun katılımıyla gerçekleşti.
İlk gösterimi Büyükdere ve Emek Mahallesi’nde olan sinema günlerinde Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt da vatandaşları yalnız bırakmadı. 7’den 70’e tüm mahallelinin yoğun ilgi gösterdiği sinema gösterimlerinde, vatandaşlara belediye tarafından patlamış mısır ve gazoz ikram edildi.

Sinema gösterimine katılan vatandaşlar, Emek-71 Evler Kapalı Pazaryeri’nde gösterilen Yeşilçam’ın unutulmaz filmi “Selvi Boylum Al Yazmalım” ile duygu dolu anlar yaşadı. Büyükdere Mahallesi Habev Spor Sahasında “Ateş Böceği” filmini seyreden vatandaşlar keyifli dakikalar geçirdi.

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, “Sokağa Çıkın Sinema Geliyooor!” sloganıyla başlatılan proje kapsamında 7’den 70’e bütün Eskişehirlilere nostalji dolu akşamlar yaşatmak istediklerini söyledi. Başkan Kurt, “Odunpazarı Belediyesi olarak Yeşilçam’ın klasikleşmiş filmlerini vatandaşlarla buluşturmak istedik. İlk gösterimini Emek ve Büyükdere Mahallesi’nde gerçekleştirdik. Yapılan bu etkinliğin ne kadar doğru olduğunu katılımın yoğunluğundan anlamış olduk” dedi.

KOMŞULUK İLİŞKİLERİ GÜÇLENECEK
Başkan Kurt ayrıca “Geleneksel ve çağdaş değerlerimizi yaşatmak, bir araya gelip komşuluk ilişkilerimizi geliştirmek, kültürel anlamda kentimize katkı sunmak amacıyla her gün aynı anda iki mahallede, Ağustos ayı boyunca, Kültür Bakanlığından onaylı filmlerle yazlık sinema etkinliği gerçekleştireceğiz” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.