Eski Milletvekillerinden Başkan Ergün’e Tebrik

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, TBMM 23. Dönem MHP Manisa Milletvekili Ahmet Orhan ve 21. Dönem MHP Manisa Milletvekili Ali Serdengeçti’yi ağırladı. Orhan ve Serdengeçti, Başkan Ergün’ü tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ilk olarak TBMM 23. Dönem MHP Manisa Milletvekili Ahmet Orhan’ı ağırladı. 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçilen Ergün’ü tebrik eden Orhan, Manisalılara teşekkür etti. Kendisini kutlamak isteyen Manisalılarla halk gününde buluşmasını da olumlu bulduğunu ifade eden Orhan, “Manisalılar sizi seviyor ve görmek istiyor. Bu nedenle halk günü çalışmanız çok yerinde oldu” dedi. Ziyareti nedeniyle Orhan’a teşekkür eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, her zaman halkın içinde olduklarını ve bundan sonra da bu çizgide devam edeceklerini vurguladı.

Serdengeçti başarılar diledi

Orhan’ın ziyaretinin ardından Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü TBMM 21. Dönem MHP Manisa Milletvekili Ali Serdengeçti ziyaret etti. Manisa’yı ve Manisa Belediyesi’nin çalışmalarını Ankara’dan takip ettiğini ifade eden Serdengeçti, göreve yeniden seçilen Başkan Ergün’ü tebrik etti, çalışmalarında başarılar diledi. Yoğun bir çalışma temposu içinde Manisa’nın büyükşehir sürecini tamamlamak için çaba sarf ettiklerini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, Serdengeçti’ye çalışmalar hakkında bilgi verdi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.