BAŞKAN TUNA: PROJELERİMİZİ, TOROSLAR’A NAKIŞ NAKIŞ İŞLİYORUZ

tor1Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’nın hayata geçirdiği devasa projelerden biri olan 3 bin kişi kapasiteli Amfi Tiyatro’nun yapım çalışmaları hızla devam ediyor.

H. Okan Merzeci Mahallesi’nde 9 bin metrekarelik alanda inşa edilen tesis, şehrin sosyal hayatına ayrı bir canlılık katacak.
Göreve geldiği ilk günden bugüne kadar bölgeyi ilgilendiren tüm projelerin ve yatırımların bizzat takipçisi olan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Amfi Tiyatro’nun çevresinde gerçekleştirilen duvar örme çalışmalarını yerinde inceledi.

Seçim öncesi verdikleri taahhütleri tek tek yerine getirdiklerini ifade eden Başkan Tuna, projelerini Toroslar’a nakış nakış işlediklerini söyledi.

Amfi Tiyatro’nun da Toroslar’a kazandırdıkları önemli bir proje olduğuna dikkat çeken Başkan Tuna; “Mersin’de en fazla sosyal ve kültürel etkinliğe imza atan belediyelerden biri olarak hayata geçirdiğimiz projelerle Toroslar’ı kültür ve sanatın merkezi haline getirdik. İlçemize kazandırdığımız Mersin’in en büyük Cumhuriyet Meydanı’nın yanı sıra Selçuklu Mimarisinde inşa ettiğimiz Kültür Merkezi ile en kısa sürede tamamlamayı planladığımız Amfi Tiyatro projesi, şehrin sosyal hayatına ayrı bir canlılık katacaktır. Topografya olarak özel seçtiğimiz bu tesis inşallah, konserlerin yanı sıra birbirinden özel gösteri ve organizasyonlara ev sahipliği yapacaktır. Amfi Tiyatro’nun şimdiden Toroslar ve Mersin halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.