Kuran Kursu Öğrencileri Piknikte Buluştu

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe İlçemizde gerçekleşen tüm sosyal faaliyetleri yakından takip ediyor. İlçemizde bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarına ve Eğitim Kurumlarına düzenledikleri etkinliklerde her türlü desteği sağlayan Başkan Mehmet Türe, düzenlenen birçok etkinliğe de katılıyor.

Son olarak İlçemiz Karaağaç mevkiinde Yaz Kur’an Kursu öğrencileri adına düzenlenen piknik etkinliğine katılan Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe kurs öğrencileriyle bir araya geldi. 120 öğrenci ve 9 öğretmenin katıldığı piknik etkinliğinde öğrencilerle sohbet eden Başkan Mehmet Türe, başarı dileklerinde bulundu.

Karaağaç piknik alanına ziyaret amaçlı gelen Anamur İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği Baş Polisi Muhammet Temizkan ve stajyer polislerle de görüşen Başkan Mehmet Türe, kendisinin de asker kökenli olduğunu, vatana millete hizmet etmenin en büyük şeref sayıldığını, bu hizmetleri şuan kendi memleketinde Belediye Başkanlığı ile sürdürdüğünü, kendilerinin de bundan sonra görevlerin en kutsallarından biri olan polislik mesleğini sürdüreceklerini belirtti.

Yaz Kur’an Kursu öğrencileri ve stajyer polisler Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.