ADANA ASKİ SPOR KAAN ARTUN’A EMANET

ADANA ASKİ SPOR, ANTRENÖR KAAN ARTUN’LA 1 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI. KAAN ARTUN, ÖCELİKLİ HEDEFLERİNİN, TÜRKİYE KUPASI SEKİZLİ FİNALLERİNE KALMAK OLDUĞUNU AÇIKLADI.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ( TKBL ) ekiplerinden Adana Aski Spor Kulübü antrenör Kaan Artun ile anlaştı. Kaan Artun, Fenerbahçe, TED Ankara Koleji ve Samsun Basket takımlarında da antrenörlük yaptı.

1 YILLIK ANLAŞMA

Adana ASKİ Spor Kulübünde gerçekleştirilen imza törenine Kaan Artun’un yanı sıra Kulüp Başkanı Rahmi Pekar, Asbaşkan Sedat Sözlü ve Genel Menajer Fatih Yücel katıldı.

Kulüp Başkanı Rahmi Pekar, “Kaan Hoca Samsun Basketbol Kulübü’nden ve TED Ankara Koleji’nden yakından takip ettiğimiz başarılı bir antrenör. Kendisi ile 1 yıllık anlaşma imzaladık. Sporcularımız da hafta sonu Adana’ya gelerek hafta başında antrenmanlara başlayacak” dedi.

ÖNCELİKLİ HEDEF SEKİZLİ FİNALLER

Antrenör Kaan Artun ise “Adana’da ve ASKİ Spor’da olmaktan oldukça mutluyum. İyi bir kadro oluşturduğumuza inanıyorum. Öncelikli hedefimiz Türkiye Kupası elemelerinde başarılı olmak. Adana ASKİ Spor’u Türkiye Kupası sekizli finallerine taşımak için elimizden geleni yapacağız.’ diye konuştu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.