Geri kazanımda hizmet alanı genişliyor

IMG_0725Odunpazarı Belediyesi geri kazanım çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken, yeni çalışmalarla hizmet alanını genişletiyor.

Kent halkının büyük beğeni ve desteğini alan çalışmalar kapsamında son olarak Yediler, Hamamyolu, Sıcaksular, Adalar, Odunpazarı ve Atatürk Bulvarı bölgelerine atık pet şişe toplama konteynırlarını konuldu.

Uygulama ile günlük hayatta en çok kullanılan geri dönüşüm malzemelerinden biri olan pet şişelerin doğaya zarar vermeden geri dönüştürülmesi hedefleniyor.

Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada; yeni başlatılan uygulama ile amaçlarının pet şişelerin çöp değil, geri dönüşüme uygun olduğunu göstermek olduğunu kaydeden belediye yetkilileri, projenin ilerleyen zamanda tüm ilçe genelinde uygulanacağını belirtti.