BAŞKAN YÜCEL’DEN GÜREŞ FESTİVALİNE DAVET

507259552Alanya Belediyesi haftalık encümen toplantısı Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlığında ilgili birim müdürleri ve meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıyla ilgili basına bilgi veren Belediye Başkanı Yücel, sözlerine 10 Ağustos’ta yapılan seçimlerde 12. Cumhurbaşkanlığına seçilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a hayırlı olsun dillekleriyle başladı. Yücel, açıklamasında, “Öncelikle, 12. Cumhurbaşkanlığına seçilen Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın halkımıza ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Bugünkü toplantımızda Plan ve Proje Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü ve Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü’nden ve vatandaşlardan gelen dilekçeleri görüşerek karara bağladık. Alınan kararların da hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

BAŞKAN YÜCEL, “GÜREŞE HAZIRIZ”…

Belediye Başkanı Yücel, vatandaşları 16-17 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek 10. Geleneksel Alanya Gökbel Yaylası Yağlı Pehlivan Güreş Festivaline davet etti. Başkan Adem Murat Yücel, “Ata sporumu yaşatmak ve korumak adına yıllardır Kestel Belediyesi olarak düzenlediğimiz güreşleri bu yıl Alanya Belediyesi olarak düzenliyoruz. 10. sunu düzenleyeceğimiz bu sosyal etkinliğe tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum. Mutlu bir hafta sonu geçirmek isteyen vatandaşlarımız 16 Ağustos Cumartesi saat 20.00’da Türk Halk Müziğinin sevilen sesi Kubat konserini ve 17 Ağustos Pazar günü ise ünlü Kırkpınar pehlivanlarının da er meydanına çıkacağı yağlı güreşleri izleyebilirler. Bu güreşler Alanya’mıza ve bölgemize renk katacaktır. Misafirlerimizi ağırlamak için her türlü hazırlığımızı tamamladık” diyerek güreşlerin Alanya için önemine vurgu yaptı.

Gazetecilerin “Daha önce Kestel Belediyesi olarak düzenlediğiniz güreşleri, şimdi Alanya Belediyesi olarak düzenleyeceksiniz, bir değişiklik var mı? “ sorusuna ise Başkan Yücel, “Elbette Kestel’le Alanya’nın imkanlarını kıyaslamak doğru olmaz. Hafızalarda iyi bir anı bırakmak için en iyi hizmeti vermeye, insanlarımızı mutlu etmeye hazırız. Halkımızın güreşlere bu yıl daha çok rağbet edeceğine de inanıyorum” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.