ERDEMLİ’DE DERELER TEMİZLENİYOR

er2Erdemli Belediyesi ve Devlet Su İşleri (DSİ) ilçede bulunan dere yataklarında temizleme çalışmaları başlattı. Arpaçbahşiş Mahallesi’nde sürdürülen temizleme çalışmasında, DSİ’ye ait kanal temizleme aracı ve Erdemli Belediyesine ait damperli kamyonlar ortaklaşa çalışıyor. Uzun süredir bakımsız kaldığı için koku ve sinek üreten dere yataklarının temizliği için harekete geçen Erdemli Belediyesi ve DSİ ekipleri, çalışmalarını Arpaçbahşiş Mahallesinde sürdürüyor.

Erdemli Belediyesi bazı belde ve merkezde bulunan dere yataklarında temizleme çalışması başlattı. Arpaçbahşiş Mahallesinden başlanılan dere yatağı temizlik çalışması, DSİ’ye ait kanal temizleme aracı ve Erdemli Belediyesi Fen İşlerine ait damperli kamyonlarla ortaklaşa sürdürülüyor. Konu ile ilgili belediyeden yapılan açıklamada, yıllardır bakımsız kaldığı için koku, sinek ve görüntü kirliliği oluşturan dere yataklarının temizlenmesi için harekete geçildiği ve çalışmaların Arpaçbahşiş Mahallesinden başladığına değinildi. Hizmet edilen alanın çok geniş olmasına rağmen kısa sürede bu hizmetin neticeleneceğini kaydeden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Kızkalesi, Çeşmeli arasında bulunan tüm dere yatakları ve sulama kanallarının şu an bakımsız ve kötü durumda olduğunu, başlattıkları çalışmayla bu durumu kısa zamanda düzelteceklerini söyledi. Sürdürülen çalışmalarda desteklerinden dolayı DSİ’ye teşekkür eden Başkan Tollu, “Erdemli hepimizin ortak paydasıdır, gayemiz Erdemli’ye hizmettir” dedi.

Şuan verilen bu hizmetin Erdemli için çok önemli olduğunu ifade eden Tollu, “vatandaşlarımızın rahat etmesi bizim için çok önemli, bunun için Erdemli merkezinde belediyemiz son 5 yıl içerisinde nasıl hizmet verdiyse, bu anlayışımız beldelerde de uygulanacaktır. Hiç kimseyi ayırt etmeden, her vatandaşa, her bölgeye adil ve eşit hizmet götüreceğiz. Bizim için insanların siyasi düşüncesi, etnik kimliği, özellikleri önemli değildir. Bizim için insanların ne zaman hangi hizmete ihtiyaçları olduğudur. Dolayısı ile bizim hizmetlerimiz bu şekilde oluşmaktadır, yaptığımız hizmetlerde bunun bir göstergesidir” dedi.
Erdemli Belediyesinin hizmet noktasında son derece yetenekli olduğunu söyleyen Tollu, daha da güçlenerek çok çok daha iyi hizmetlere imza atacaklarını dile getirdi. Bunun için durmadan çalışacaklarını ve vatandaşlarını mutlu edeceklerini sözlerine ekleyen Tollu, “hizmet denilince akla Erdemli Belediyesi gelmeli” diyerek açıklamasını sonlandırdı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.