TOROSLAR BELEDİYESİ, OKULLARI YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIYOR

tor2Toroslar Belediyesi “Boyası sizden, İşçilik bizden” sloganıyla uyguladıkları toplu konut alanlarındaki dış cephe boyama çalışmalarının yanı sıra ilçedeki okulların da dış cephelerini boyuyor.

İlçedeki eğitim-öğretim kurumlarının fiziki şartlarının düzeltilmesi amacıyla belli bir program dahilinde okulların dış cephe boyamasını gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Tuna; “Amacımız, geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin daha temiz ve kaliteli şartlarda eğitim almalarını sağlamaktır” dedi.

Yaz sezonunda okulları yeni eğitim-öğretim yılına hazırladıklarını belirten Başkan Tuna; okul aile birliği ile okul idarecilerinin belediyeye verdikleri dilekçelerine istinaden oluşturulan bir program dahilinde boyama işlemlerini yaptıklarını söyledi.

Başkan Tuna; “Yaz tatilini fırsat bilerek imkanlarımız ölçüsünde her yıl düzenli olarak ilçe genelindeki okulları bakım ve onarımdan geçiriyoruz. Belediye olarak okul idarecileriyle sürekli istişare içerisindeyiz. Her yıl olduğu gibi bu yılda belediyemize dilekçe ile başvuran okullarımızın dış cephelerinin boyamasını belediye olarak belli bir program dahilinde gerçekleştiriyoruz. Boya malzemesini okul aile birliği ile okul idarecilerimiz temin ediyor, işçiliğini de belediye olarak biz üstleniyoruz. Toroslar Belediyesi olarak eğitim ve öğretim kurumlarına desteğimiz devam edecektir.2014-2015 eğitim öğretim yılının tüm öğrencilerimize ve eğitimcilerimize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.