UĞURLU, ÜZÜMLÜ VE MAHMUTLAR’DA ASFALT ÇALIŞMASI YAPILIYOR

ala2Alanya Belediyesi’ne bağlı ekipler, asfalt ve yol yapım çalışmalarını Uğurlu, Üzümlü ve Mahmutlar Mahallesi’nde sürdürürken, Üzümlü Mahallesine bağlı Bahçe mevkii sakinleri ilk defa asfaltla tanışacaklarını belirterek Başkan Yücel’e teşekkür ettiler.

KAZMA- KÜREKTEN İŞ MAKİNESİNE
Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri planlanan program çerçevesinde yol yapım ve asfalt çalışmalarını Uğurlu Mahallesine bağlı Karakız, Olukbaşı ve Kocadam mevki ile Mahmutlar Mahallesi’nde Cezaevi yolunda sürdürüyor. Uğurlu Mahallesine bağlı Karakız, Olukbaşı ve Kocadam mevkinde 4 kilometre asfalt çalışması yapılırken, Üzümlü Mahallesi’nde Bahçe mevkiinde daha önce kazma ve kürekle açılan yol genişletiliyor. İş makinelerini sevinçle karşılayan mahalle sakinleri Başkan Yücel’e hizmetleri için teşekkür ettiler.

DİYALİZ HASTASINA ÖZEL YOL
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, planlanan çalışma programı dışında birebir vatandaşlar ve muhtarlar ile görüşerek ek çalışma programı çıkardıklarını kaydetti. Başkan Yücel, yapılan bu görüşmelerin ardından en çok ihmal edilen mahallelerin yanı sıra özellikle engelli vatandaşlarımızın taleplerini sosyal sorumluluk projemiz kapsamında değerlendiriyoruz ve yerine getiriyoruz. Bugün ekiplerimiz tarafından Uğurlu mahallesinde diyaliz hastası bir vatandaşımızın evine yeni yol açıldı. Yarından itibaren asfaltını yapacağız. Bu çalışmalara bugün talimatımla ekip amirlerimizde eşlik etti. Fen İşlerine bağlı ekip amirlerimiz muhtarlarla sürekli iletişim halinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor’ dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.