GİRİŞİMCİLER SERTİFİKALARINI ALDILAR

erdemli2Erdemli Belediyesinin KOSGEB işbirliği ile açmış olduğu girişimcilik eğitimi tamamlandı. 1. Dönem mezunlara sertifikalarını Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu verdi. Tollu, “daha çok girişimci, daha çok gelişme” mesajı verdi ve Erdemli Belediyesinin her zaman bu tür çalışmalarının olacağını vurguladı.

Erdemli Belediyesince bu yıl KOSGEB işbirliği ile Girişimcilik kursu açtı. Kursta öğrenim gören 30 kişi eğitimlerini başarı ile tamamlayarak mezun oldu. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, 30 kursiyere sertifikalarını verdi.

Sertifika programında konuşan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, kursiyerlere bundan sonraki hayatlarında başarılar dilerken; Erdemli Belediyesi olarak bu tür kurslara önem vermeye devam edeceklerini söyledi. Ekonomik ve toplumsal gelişmenin en önemli ayağını girişimciliğin teşkil ettiğini belirten Tollu, açıklamasında “daha çok girişimci, daha çok gelişme” mesajı verdi. Türkiye’de girişimci ruhunun ortaya çıkarılmasının önemine değinen Başkan Tollu, Erdemli Belediyesi olarak bu tür eğitimlere her zaman destek vereceklerini beyan etti. İş yeri açmak isteyen ve mevcut işlerini geliştirmek için bu tür kursların eşsiz bir fırsat olduğunu dile getiren Tollu, “KOSGEB ile birlikte bu kursları açmaya başladık. Daha öncesinde bazı sivil toplum kuruluşlarımız da bu kursları açarak ilçemizin gelişimine katkı sunduklarını biliyor ve kendilerine teşekkür ediyoruz. Belediyece bu kurslara bundan sonra daha da ağırlık verecek ve daha çok insanımızın bun kurslardan faydalanmalarını sağlayacağız” dedi.

Sertifika programında Başkan Tollu, girişimcilik belgesi almaya hak kazanan kursiyerlere tek tek belgelerini takdim ederken, bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.