AKHİSAR BELEDİYESİ’NDEN KÖYLERE HİZMET YAĞIYOR

Büyükşehir Yasası kapsamında mahalleye dönüştürülen köyler, alt ve üst yapı çalışmalarında Akhisar Belediyesi’nden hizmet almaya devam ediyor. Akhisar Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından yapılan planlamalar dahilinde Akhisar merkeze 26 kilometre uzaklıkta bulunan Sakarkaya Mahallesinde alt yapı çalışmaları sona ererken çevre düzenlemelerine geçildi. Sakarkaya’da parke taş döşeme çalışmalarında da sona gelindi.

Öte yandan Akhisar merkeze 10 kilometre uzaklıkta bulunan Çamönü (Karasonya) Mahallesinde ise parke taş kaplama çalışmalarında ilk etap tamamlandı. Planlama dahilinde çalışmaların devam edeceği bildirildi. Merkez ve köylerdeki çalışmaların aralıksız bir şekilde devam ettiğine vurgu yapan Akhisar Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürü Mehmet Tekin; Büyükşehir Yasası kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne yapılması gereken görevleri devir ettiklerini ve bu kapsamda Akhisar Belediyesi bünyesinde bulunan hizmetleri de daha hızlı bir şekilde yaparak kaliteli hizmet sunmaya çalıştıklarını dile getirdi.