TARSUS BELEDİYESİ’NDEN 50 YAŞ VE ÜZERİ BİREYLERE ÜCRETSİZ SPOR YAPTIRMA İMKANI

50 Yas Uzeri Afis-2014Tarsus Belediyesi, 50 yaş ve üzeri bireylere ücretsiz spor yaptırma imkanı sağlıyor.

“Sağlıklı Yaşam Mutlu Tarsus” sloganıyla yola çıkan Tarsus Belediyesi, Yaşam Boyu Spor ve Eğitim Merkezi’nde bulunan spor aletleri ile bireylere ücretsiz spor yaptırarak, sağlıklı yaşama imkanı sağlayacak.

Fevziçakmak Mahallesi’nde bulunan eski İtfaiye binasının bulunduğu yeri Yaşam Boyu Spor ve Eğitim Merkezi olarak hayat geçirdiklerini belirten Belediye Başkanı Şevket Can, amaçlarının sağlıklı yaşam, mutlu Tarsus oluşturmak olduğunu ifade etti.

Başkan Can, “50 yaş ve üzeri bireylerde düzenli egzersiz ve sporun önemli olduğu hususu tıp dünyasında kabul edilmiştir. Bu maksatla sosyal belediyecilik ilkesi doğrultusunda Tarsus Belediyesi olarak Tarsus’ta yaşayan 50 ve üzeri yaş grubundaki vatandaşlarımıza Yaşam Boyu Spor ve Eğitim Merkezinde ücretsiz spor yapma olanağı sağlıyoruz. Bu projedeki amacımız bireylerin spor yaparak sağlıklı bir yaşam sürmelerine ortak olmaktır” dedi.

Spor yapmak isteyen 50 yaş ve üstünün Yaşam Boyu Spor ve Eğitim Merkezi’ne müracaat etmelerini isteyen Başkan Can, Tarsuslulara sağlık yaşama imkanı sunduklarını söyledi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.