Ceza Değil Muz Yediler

anamur_17354Anamur Belediyesi 8. Uluslararası Kültür ve Muz Festivali dolayısıyla ücretsiz muz dağıtımı yapıldı.

Mersin-Antalya karayolunda Trafik denetleme Bölge Müdürlüğü işbirliğiyle muz dağıtımı gerçekleştiren ekipler, 8. Uluslararası Kültür ve Muz Festivali dolayısıyla Anamur’a gelen misafirleri ve transit geçiş için Mersin Antalya Karayolunu kullanan vatandaşları karşıladı. Muzun başkenti olarak tabir edilen Anamur’a gelen ya da yolları kullanan vatandaşlara muz ikram edilerek festival hakkında bilgi verildi. Zabıta Müdürlüğü personellerin yanı sıra Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Yaş Sebze ve Meyve Hal Müdürlüğü muz ikramında bulundu.

Trafik ekiplerinin araçları durdurması sürücüler tarafından şaşkınlıkla karşılanırken, ceza yazılacağını sanan sürücüler karşılarında muz ikramında bulunulduğunu görünce memnuniyetlerini dile getirdi. “Bu kez ceza değil, muz yedik.” Diyen sürücülerin 8. Uluslararası Kültür ve Muz Festivaline ilgisi yoğun oldu.

Etkinlikler, yarışmalar, gösteriler ve konserlerle oldukça renkli geçecek olan 8. Uluslararası Kültür ve Muz Festivaline şehir dışından gelecek olan misafirlerle katılımın yoğun olacağı bekleniyor.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.