ALANYA JAZZ GÜNLERİ MUHTEŞEM İKİ KONSERLE SONA ERDİ

Alanya Belediyesi tarafından 12’ncisi düzenlenen “Uluslararası Alanya JAZZ Günleri” sona erdi.

Kızılkule Meydanı’nda 18 Eylül’de başlayan etkinliğin son gününde, Daumants Kalnins Jazz Quintet grubu ve Pınar Dönmez caz severlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Yaklaşık 90 dakika sahnede kalan Daumants Kalnins Jazz Quintet grubunun ardından sahneye Pınar Dönmez çıktı. Caz müzisyeni Pınar Dönmez, hem şehrin monotonluğundan uzaklaşmak hem de sonbaharın kendini göstermeye başladığı bugünlerde caz tutkunlarına muhteşem bir müzik ziyafeti sundu. Dönmez, akustik gitarda Güç Başar Gülle, kontrbasta Volkan Hürsever, perküsyonda Türker Çolak, trompette İmer Demirer ile halk müziği caz ve pop karışımı parçaları seslendirdi. Dönmez’in seslendirdiği ‘İstanbul’, ‘Hayat Evet’ isimli kendi besteleri ve halk müziği eserleri izleyenlerin büyük beğenisini kazandı. Caz severlerin büyük bir coşku ile eşlik ettiği gece Pınar Dönmez’in Alanya’ya uyarladığı ‘İstanbul’ şarkısı ile sona erdi.

Sema Eryiğit Emek ve Yasin Kınay’ın sunuculuğunu yaptığı konser, sanatçılara plaket ve çiçek verilmesiyle son buldu. Sanatçılara plaketlerini takdim eden Alanya Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Özdemir, “4 gün süren sanat günlerine gösterdikleri büyük ilgiden dolayı vatandaşlarımıza ve özellikle her etkinliğimize renk katan ‘Yeni Alanyalılar’a’ teşekkür ediyorum. Caz günleri eğlencenin yanı sıra bir kültür buluşmasına da vesile olmuştur. Ben Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel adına sahne alan tüm sanatçılarımıza ve katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum ve 13. Alanya Jazz günlerinde buluşmayı tüm kalbimle diliyorum.’ dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.