Yücel’i binler karşıladı

alanya1İstanbul’da ilan edilen MHP Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, Okurcalar’da coşkulu kalabalık tarafından karşılandı. Çok sayıda aracın uzun kuyruklar oluşturduğu konvoy ile Alanya’ya giriş yapan Yücel, tüm partililere teşekkür etti. İlçe başkanı Uyar ise “‘MHP Adem Murat Yücelile Alanya’yı yüceltecek!’ diye konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından İstanbul’da düzenlenen törende ilan edilen MHP Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel’i dün Okurcalar’da binlerce partili karşıladı. Bayrak ve afişlerle süslenen araçları ile alanı dolduran partililer Yücel’in alana gelişi sırasında kurban kestiler. MHP İlçe Başkanı Cafer Uyar, belde belediye başkanları, yönetim kurulu üyeleri, Ülkü Ocağı mensupları, Ülkücü İşçiler Derneği mensupları ve çok sayıda partili Yücel’in Alanya’ya gelişine araçları ile birlikte eşlik etti. Karşılama alanına eşi Yıldız Yücel ile birlikte gelen Başkan Yücel, bayraklarla süslenmiş kamyonun kasasına çıkarak kendisini bekleyen coşkulu partilileri selamladı. Parti yöneticileri, belde belediye başkanları ve aday adayları ile birlik pozu veren Yücel’e İlçe Kadın Kolları Başkanı Necla Yıldırım bir buket çiçek takdim etti.

alanya2

‘ALANYA’YA MHP YAKIŞIR’

MHP İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Duran Atalay’ın sunumundan sonra partililere hitap eden İlçe Başkanı Cafer Uyar, konuşmasına “Selamün Aleyküm” diye başladı. Toplanan kalabalığın umut ve mesaj verici olduğunu belirten Uyar, “MHP Alanya’da genç, dinamik, eğitimli, deneyimli Adem Murat Yücel kardeşimiz ve ekibi ile Alara’dan Uğrak’a kadar, Akdeniz’den Toroslar’ın zirvesine kadar hizmet edecek” dedi. MHP’li belediyelerin başarılı olduğunu söyleyen Uyar, 30 Mart’tan sonra bir bütün olarak Alanya’da hizmet edeceğini ifade etti. “Alanya’ya MHP yakışır” diyen Uyar, “Sizin omuz vermenizle başaracağız. Başkan Adayımız Yücel’in yolu açık, bahtı açık olsun, Allah yardımcısı olsun. Sizden biri gibi hizmet etsin, herkesi kucaklasın. Bu sizin sayenizde birlikte olacaktır. Burada başlattığımız bu kutlu yolculuk inşallah MHP Yücel ve ekibinin eli ile nakış nakış oya danteli gibi işlenecek, hizmet nasıl gelirmiş herkes görecek. Alanya Kalesi’ne üç hilali dikelim” diye seslendi.

alanya

‘HAK ETTİĞİ HİZMETİ VERECEĞİZ’

Uyar’ın ardından kürsüye çıkan Yücel, “Alanyamız ve halkımıza hizmet sevdası ile kutlu bir yola çıktık. Bugün ilk adımlarını hep birlikte buradan atıyoruz. Bu yolda partimize ve şahsımıza göstermiş olduğunuz destekten dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür eder Allah sizden razı olsun diyorum. Bu destekle Allah’ın izni ile hep birlikte hedefe birlikte varacağız. Hiç şüpheniz olmasın ki Alara’dan Aydap’a, Akdeniz’den Toroslar’a milletimizin emrinde olacağız. Selçuklu’nun mirası olan Alanya hak ettiği hizmeti hep birlikte vereceğiz. Hepimiz çalışıp birlikte başaracağız. Aday adayı olan arkadaşlarıma öncelikle hepinizin önünde saygı ve sevgilerimi, şükranlarımı sunuyorum. Onlarla birimiz hepimiz, hepimiz birimiz olacak. Buna inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle gazamız mübarek, yolumuz, bahtımız açık, Allah yar ve yardımcımız olsun.” diye konuştu.

alanya3

OMUZLARA ALINARAK ÇIKTI

Yücel’in konuşmasının ardından uzun kuyruklar oluşturan konvoy ile Alanya’ya gidildi. Çok sayıda aracın katıldığı konvoy renkli görüntülere sahne oldu. Bindiği aracın tavan penceresinden halkı selamlayan Yücel’i ilçe teşkilatı önünde yine kalabalık bir partili grubu karşıladı. Aracının üzerinden partilere seslenerek teşekkür eden Yücel, omuzlara alınarak parti binasına çıkarıldı. Yücel, parti binasında partililerin tebriklerini kabul ederken, Uyar, “Partiye gönül vermiş insanlar bugün bir yumruk halinde bu organizasyondaydı. Bu Alanya kamuoyuna gerekli mesajı verdiğini tahmin ediyorum. Bu etkinlik 30 Mart’ın bir işaretidir. İnşallah 30 Mart’ta Alanya MHP ile buluşacak. Alanya MHP ile mutlu olacak ve önümüzdeki 5 yılda inşallah seçmenimizin teveccühü ile cenabı Allah’ın yardımıyla MHP Adem Murat Yücel ile Alanya’yı yüceltecek diyorum” şeklinde konuştu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.