HARRAN’DA ASFALT ÇALIŞMALARI DUR DURAK DEMEDEN DEVAM EDİYOR

Harran Belediyesinin üretken belediyecilik, bütüncül yaklaşım ve birlikte yönetim anlayışıyla kırsal mahalleler de sürdürdüğü mahalle içi ve grup bağlantı yollarında asfalt yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Cumhur ittifakı’nın Harran Belediye Mahmut Özyavuz’un talimatlarıyla ilçe genelinde devam eden hizmetler her geçen gün geniş kitlelere ulaşmaya devam ediyor.

Harran Belediyesinin öz kaynaklarıyla eş zamanlı olarak bir çok noktada sürdürdüğü çalışmaların yeni durağı Tahılalan, Temelci, Kayan ve Diriliş mahalleleri oldu. Başkan Özyavuz, 4 mahalleyi birbirine bağlayan grup bağlantı yolunda yapımı devam eden, asfalt serim çalışmalarını yerinde inceledi.

Canla başla ayrım gayrım yapmadan, Harran İlçemizde üretken belediyecilik, bütüncül yaklaşım ve birlikte anlayışıyla, Harran’ımızın her tarafına hizmeti ulaştırmaya çalışıyoruz diyen Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz; Harran belediyesi olarak mahalle içi asfalt serim çalışmalarımız kapsamında hizmetimize devam ediyoruz. Bugün Diriliş Mahallemizin asfalt serim işlerini gerçekleştirdik. Mahalle içi ve mahalleler arası bağlantı yollarımızın tamamını, gece gündüz demeden bağlamaya çalışıyoruz. Bugün de Diriliş mahallemizin, mahalle içi asfalt serim işlemlerini tamamladık. Buna ilaveten Harran’ımızın Tahılalan mahallesine bağlı, Temelciler ve Kayan küme evlerinin mahalle içi asfalt serim işlerini tamamladık. Hem Temelci ve Kayan küme evlerde yaşayan vatandaşlarımızın hem de Diriliş mahallemiz için yapılan yolların mahalle sakinlerine hayırlı olmasını diliyor, saygılar sunuyorum. İfadelerini kullandı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.