Çayyolu metrosunda arıza

Çayyolu metrosunun seferleri, sinyalizasyon sisteminde meydana gelen arıza nedeniyle aksadı. Kızılay’dan kalkan trenler, son durak olan Koru İstasyonu’na ulaşamadı. Yolcular, ring otobüsleri ile Ümitköy İstayonu’na taşınıyor.

Ana ring noktası olarak belirlenen Koru İstasyonu’nun devre dışı kalması metroya ulaşmaya çalışan vatandaşları mağdur etti. Yolcular, ring otobüsleri ile Koru’dan Ümiköy İstasyonu’na taşındı. Sabahın erken saatlerinden itibaren büyük yoğunluk yaşandı. Vatandaşlar. arıza nedeniyle işlerine geç kaldıklarını belirtti. Yetkililer ile vatandaşlar arasında tartışmalar yaşandı. Olayların büyümesi üzerine polis müdahale etti. Mağdur olduklarını savunan yolcular, Ümitköy İstasyonu önünde Eskişehir Yolu’nun trafiğe kapatarak eylem yaptı.

MAKAS ARIZASI
EGO yetkilileri ise Çayyolu metrosunun Ümitköy-Koru istasyonları arasında sinyalizasyon sistemindeki makasta arıza meydana geldiğini belirtti. Arızanın giderilmesi için çalışmaların sürdürüldüğünü belirten yetkililer, yolcuların ring araçları ile Koru İstasyonu’ndan Ümitköy İstasyonu’na taşındığını kaydetti.

Ring otobüsleri ile yolcuların taşındığı Ümitköy İstasyonu’nda büyük yoğunluk yaşandı. Arıza nedeniyle mağdur olan vatandaşlar, istasyonda çektikleri fotoğrafları Twitter’da paylaştı.

25715440

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.