Manisa’da Futbol Festivali Başlıyor

MANİSA Büyükşehir Belediyespor Tevfik Lav adına futbol festivali düzenliyor. Turnuvaya önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda Beşiktaş, Bursaspor, gibi Süper Lig takımlarının alt yapılarının da bulunduğu 16 takım katılacak. Turnuva 29-30-31 Ağustos tarihleri arasında Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nde yapılacak.

Manisa’nın yetiştirdiği önemli spor adamlarından Tevfik Lav’ın adı turnuvada yaşatılıyor. Tevfik Lav adına bu yıl üçüncü kez düzenlenecek futbol festivaline 16 takım katılacak. Bu yıl turnuvada 2003-2004 doğumlu sporcuların mücadele edeceğini dile getiren Manisa Büyükşehir Belediyespor Alt Yapı Sorumlusu Ümit Atlı, turnuvaya 2003 takımlarından Manisa Büyükşehir Belediyespor, Manisaspor, Murat Germenspor, Bursapor, Bucaspor, Göztepe, Turgutluspor ve Muğlaspor katılacağını söyledi. Atlı, 2004 takımlarından ise, Manisa Büyükşehir Belediyespor, Manisaspor, Beşiktaş, Bursaspor, Bucaspor, Göztepe, Turgutluspor ve Muğlaspor takımlarının ter dökeceğini söyledi.

Büyük Final 31 Ağustos’ta

Bu yıl üçüncüsünü düzenledikleri turnuvada yine önemli takımların alt yapı sporcularını Manisa’da konuk edeceklerini ifade eden Atlı, “Öncelikle Manisa Büyükşehir Belediyespor olarak önemli bir turnuvaya üçüncü kez ev sahipliği yaptığımız için büyük mutluluk duyuyoruz. Üç gün sürecek turnuvada karşılaşmalar Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nde yapılacak. Final karşılaşmaları ise 31 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilecek” diye konuştu.

Manisada_Futbol_Festivali_Balyor_2_800

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.