ADANA ASKİ SPOR YÖNETİCİLERİNDEN, MEHMET ALİ ARSLAN’A ZİYARET

ADANA ASKİ SPOR ASBAŞKANI SEDAT SÖZLÜ VE GENEL MENAJER FATİH YÜCEL, ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENÇLİK VE SPOR DAİRE BAŞKANI MEHMET ALİ ARSLAN’I ZİYARET ETTİ.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ( TKBL ) takımlarından Adana ASKİ Spor Kulübü yetkilileri, Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Mehmet Ali Arslan’ı ziyaret etti. Ziyarette Adana ASKİ Spor adına ise Asbaşkan Sedat Sözlü ve Genel Menajer Fatih Yücel bulundu.

Gençlik ve Spor Daire Başkanı Mehmet Ali Arslan “Ceyhan’da görev yaparken Ceyhan Basketbol takımımızın bütün maçlarını zevkle izlerdim. Ceyhan’ın devamı olan oluşumun Adana’da faaliyetlere başlaması bizleri çok mutlu etti. Bu takım Adana’ya renk katacak. Bizler de Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı olarak onlara Adana ASKİ Spor’un başarıları ile gurur duyacağız” diye konuştu.

Adana ASKİ Spor Asbaşkanı Sedat Sözlü ise “Mehmet Ali Arslan yıllardır sporun içerisinde yer almış bir arkadaşımızdır. Ayrıca kendisi ve ailesi sıkı bir basketbol taraftarıdır. Gençlik ve Spor Daire Başkanı olarak Adana sporuna çok şey kazandıracaktır” dedi.

Ziyaret sonrasında Asbaşkan Sedat Sözlü, Mehmet Ali Arslan’a, forma hediye etti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.