ASKİ Saimbeyli Şubesi açılışı dualarla yapıldı.

Saimbeyli Şubemiz Hayırlı Olsun…

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Saimbeyli Şubesi açılışı dualarla yapıldı.

Açılışa Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Hüseyin SÖZLÜ, Saimbeyli Kaymakamı Muharrem ELİGÜL, Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin GÖKÇE, ASKİ Genel Müdürü Rahmi PEKAR, meclis üyeleri ve bürokratların yanısıra Saimbeyli halkı büyük katılım gerçekleştirdi.

Saimbeyli’ye gelen Başkan Sözlü ve Genel Müdürümüz Pekar ilk olarak Saimbeyli Belediye Başkanı Gökçe’yi makamında ziyaret ettiler.

Nezaket ziyaretinin ardından tören alanına geçildi. Açılışta Saimbeyli Kaymakamı Eligül, Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü, Saimbeyli Belediye Başkanı Gökçe ve ASKİ Genel Müdürümüz Pekar sözaldılar. Saimbeyli için hayırlı olması dileklerini içeren konuşmaların ortak paydası Saimbeyli halkının memnuniyeti üzerine olması dikkat çeken en önemli nokta oldu.

Konuşmalardan sonra Saimbeyli halkıyla beraber açılışı yapılacak olan ASKİ Saimbeyli Şubesi’ne yüründü. Burada ilk sözü alan Saimbeyli Belediye Başkanı Gökçe “ASKİ Saimbeyli Şubesi’nin hayırlı uğurlu olmasını dilerim” dedi. Sözü devralan Genel Müdürümüz Pekar ise “Başkanımızın da dediği gibi susuzluk kader değildir. Biz de Adana halkının sorun yaşamaması için çalışacağız. Saimbeyli Şubemiz hayırlı olsun” dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü bu kapının Saimbeyli halkına herzaman açık olduğunu beliterek, hayırlı uğurlu olsun diyerek sözlerini tamamladı.

Kurdelanın kesilmesiyle halkın hizmet alabilecekleri şubemize ilgileri de büyük oldu. Açılışın ardından Başkan Sözlü ve Genel Müdürümüz Pekar Saimbeyli’de işyerlerini ziyaret ederek bi süre vatandaşlarımızla sohbet ettiler.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.