Odunpazarı Motofest 2014 tamamlandı

IMG_3244Odunpazarı Belediyesi’nin katkılarıyla Şehr-i Derya Parkı’nda gerçekleştirilen Odunpazarı Motofest 2014 tamamlandı.
28-31 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen ve Türkiye’nin her yerinden motorcuların katıldığı etkinlik birbirinden renkli görüntülere sahip oldu.

Odunpazarı Belediyesi Şehr-i Derya Parkı’nın ev sahipliği yaptığı festival kapsamında konserler, yarışmalar ve gösteriler yapıldı.

Festivale katılan motorcuların kurdukları çadırlarda kaldıkları festival alanında, çeşitli motor aksesuarları ve kıyafetlerin yer aldığı stantlar açıldı.

MOTORCULARDAN ODUNPAZARI ÇIKARMASI
Odunpazarı Motofest 2014 kapsamında motorcular Odunpazarı bölgesini de gezdiler. Motorlarıyla Odunpazarı’na gelen motorcular tarihi sokakları gezdiler; alış veriş yaptılar.

Odunpazarı Belediyesi’nin kendilerine sağladığı imkânlara teşekkür eden motorcular, Odunpazarı’nın güzelliğine hayran kaldıkları ifade ettiler.