TÜED YÖNETİCİLERİNDEN, BAŞKAN CAN’A ZİYARET

tar-BAŞKAN CAN: “TARSUS’TA YAŞAYAN BÜTÜN VATANDAŞLARIMIZA HAKKANİYETLİ BİR ŞEKİLDE HİZMET ETMEK GÖREVİMİZDİR”

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi/Mali Sekreteri, aynı zamanda Tarsus Şube Başkanı Ömer Kurnaz, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, “Tarsus’ta yaşayan bütün vatandaşlarımıza hakkaniyetli bir şekilde hizmet etmek görevimizdir” ifadelerini kullandı.

Çalışma arkadaşları Arif Kılınç ve Recep Koyuncu ile birlikte ziyaretini gerçekleştiren Başkan Ömer Kurnaz, “Hem belediye başkanlığını kazanmanız, hem yeni bir erkek çocuk sahibi olmanız, hem de bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar dilemek için bugün sizi ziyarete geldik. Belediye Başkanı olarak Tarsuslular ve bizler hizmet bekliyoruz. Kısacası herkes hizmet bekliyor. İnşallah başarılı olursunuz. Çünkü sizin başarınız Tarsus’ta yaşayan herkesin başarısıdır. 30 Mart seçimlerinden sonra siyaset konusu kapanmıştır. Hizmet etme süreci başlamıştır. Eskiden muhtarlık yaparken bir büyüğümüz “her şeyin siyaseti olur ama hizmetin siyaseti olmaz” demişti. Siyaset yerinde konuşulur, yapılır, ama hizmete geldiğiniz zaman siyaset olmaz. Tarsus sizden bunu bekliyor. Partili partisiz, oy veren vermeyen herkes sizi çok seviyor ve sizden bir şeyler yapmanızı bekliyor. Bu noktada başarılarınız devamını diliyoruz ve arkadaşlarımızla her zaman yanınızda olacağımızı ifade etmek istiyorum” dedi.

Emekliler Derneği Başkanı Ömer Kurnaz’a ve çalışma arkadaşlarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can ise “Gerek Tarsus’ta, gerekse Ankara’da bir dost kapısı olarak sizler işi düşen tüm Tarsuslulara, tüm hemşehrilerimize yardım etmeye çalışıyorsunuz. Güler yüzle Emekliler Derneğimizin kapısının açık olması hepimizi mutlu ediyor. Bende bir emekli çocuğuyum ve bir evladınız, bir kardeşiniz olarak hem Tarsus’ta hem Ankara’da güzel hizmetler yapmanızdan son derece memnunum. 30 Mart seçiminden sonra siyaset bitmiştir. Tarsus’ta yaşayan, köylerimizde ve kapanan beldelerimizde yaşayan bütün vatandaşlarımız bizim hemşehrimizdir. Bize oy vermiş, vermemiş defterini 30 Mart’ta kapattık. Artık Tarsus’ta yaşayan bütün vatandaşlarımıza hakkaniyetli bir şekilde, eşit bir hizmet anlayışıyla hizmet etmek görevimizdir. Bunu kendimize görev edindik.

Bizler Büyükşehir Yasasıyla büyük bir sıkıntı yaşıyoruz. Büyükşehir Yasası küçük ilçeler için iyi oldu, ama bizim gibi 54 vilayetten büyük bir ilçe için fazla iyi olduğunu söylememiz çok zor. Sevindiğimiz nokta bir Tarsuslu olarak, Tarsus’u 20 yıl yöneten kişinin Adana’dan Antalya’ya kadar olan bölgeyi yöneten kişinin belediyecilikte duayen bir isin olan Burhanettin Kocamaz olması bizim için gurur verici bir olaydır. İnşallah Cenab-ı Allah’ın izniyle, Tarsus’ta yaşayan bütün hemşehrilerimiz, STK’lar, oda ve derneklerimizle iç içe, birlikte ortak akıl, ortak düşünce, ortak hizmet anlayışını benimseyerek şehrimize kaldığımız yerden hizmet etmeyi hedefliyoruz. Şehrimizde en önemli ortak noktamız olan güven ortamının devam etmesi için belediye olarak elimizden ne geliyorsa yapılması gerektiği inancındayım ve elimizden gelenide yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

Başkan Can, kentsel dönüşüme de değinerek, “Malumunuz yeni yasayla gelirlerimizin ve birimlerimizin büyük bir kısmı büyükşehir’e geçti. Bizde belediyemizde yeni yapılanmaları tamamladık ve artık vatandaşlarımıza söz verdiğimiz projelerimizi hayata geçirmeye, uygulamaya başlayacağız. İsmetpaşa mahallesinde kentsel dönüşüm projesini uygulamaya koyacağız. Vatandaşlarımıza açıkladığımız projeleri hayata geçirmek için işe başlayacağız, vatandaşlarla görüşmeler yapacağız, mahalle bazında güzel çalışmalar yapacağız ve İsmetpaşa mahallesinin eski muhtarı olarak sizlerden destek bekliyoruz” diye konuştu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.