BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ AVRUPALI KONUKLARINI AĞIRLIYOR

ERY_4237BAŞKAN GÖKÇEK, AVRUPA ÖDÜLÜ ALAN KENTLER BİRLİĞİ ÜYELERİNE RESEPSİYON VERDİ

BAŞKAN GÖKÇEK:

“BUGÜNE KADAR AVRUPA BİRLİĞİ’NE BÜTÜN ARZUMUZA RAĞMEN GİREMEDİYSEK DE GÖRECEKSİNİZ Kİ ANKARA AVRUPA KENTLERİNDEN BİRİSİ HALİNE GELMİŞTİR”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Avrupa Ödülü Alan Kentler Birliği Genel Kurulu” toplantısı için Ankara’ya gelen konuklarına verdiği Hoşgeldiniz Resepsiyonun’da, “Her ne kadar bugüne kadar Avrupa Birliği’ne bütün arzumuza rağmen giremediysek de göreceksiniz ki Türkiye, Avrupa kentlerinden birisi haline gelmiştir” dedi.

Rixos Hotel’de verilen Resepsiyonda açılış konuşması yapan Başkan Gökçek, “Avrupa Ödülü Kazanan Kentler Birliği 2014 Yılı Genel Kurulu ve Gençlik Komitesi Toplantısı vesilesiyle sizleri Ankara’da ağırlamaktan ötürü büyük bir memnuniyet duyuyorum” diyerek konuklarını selamladı.

Ankara’nın bir Avrupa kenti statüsünde olduğunu belirten Başkan Gökçek, Türkiye’nin Avrupa Birliği arzusunun ilk günkü gibi devam ettiğini hatırlatarak, “Her ne kadar bugüne kadar Avrupa Birliği’ne bütün arzumuza rağmen giremediysek de göreceksiniz ki Ankara, Avrupa kentlerinden birisi haline gelmiştir” diye konuştu.

BAŞKAN GÖKÇEK’TEN ÖZEL İSTEK

Konuklarını seslenen Başkan Gökçek, konuşmasının sonunda özel bir istekte bulunarak, “lütfen buradan kentlerinize dönerken Ankara’nın sevgisini saygısını oraya iletmenizi rica ediyorum” dedi.