PLAJ VOLEYBOLU MİLLİ TAKIMI BAŞKAN YÜCEL’E, İMZALI MİLLİ TAKIM FORMASI HEDİYE ETTİLER

8078119681-14 Eylül tarihleri arasında Alanya’da kampa giren Plaj Voleybolu Milli Takım sporcuları, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret ederek, sporcuların imzalarının yer aldığı milli takım formasını hediye ettiler

Alanya’da kampa giren Plaj Voleybolu Milli Takım sporcuları; Türkiye Plaj Voleybolu Genel Menajeri Sinem Beltan, Türkiye Plaj Voleybolu Genel Kurul Üyesi Hilmi Tokuş, Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erdal Tamrak Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret etti.

1-14 EYLÜL ARASI ALANYA’DA KAMPA GİRDİLER

18 Eylül de Fethiye de yapılacak olan U 22 takımı Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası’na ve 21-22 Eylül de Malta’da yapılacak olan A Bayan takımı Olimpiyat Kıta Elemesi‘ne hazırlık için kamplarını Alanya’da gerçekleştiren 4 antrenör ve 20 sporcudan oluşan Plaj Voleybolu Milli Takımı 14 Eylül’de Alanya’dan ayrılacak.

BELTAN: ALANYA’DA OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUZ

Türkiye Plaj Voleybolu Genel Menajeri Sinem Beltan, “ Alanya sadece bizim değil tüm dünyanın beğendiği ve tercih ettiği bir şehir. Alanya’da kamp gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz. Sıcak ve yakın olan bu şehrimizde çalışmalarımızı en iyi şekilde gerçekleştiremeye çalışıyoruz. Desteklerinden dolayı Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e ve ekibine çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

YÜCEL: TEŞVİK BİZDEN BAŞARI SİZDEN

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Alanya’mız çok renkli bir şehir. Sizleri burada ağırlamaktan büyük gurur duyuyoruz. Teşvik bizden, başarılar sizden. Umuyorum güzel sonuçlar alacaksınız. Hepinize başarılar diliyorum. ” dedi.

Türkiye Plaj Voleybolu Genel Kurul Üyesi Hilmi Tokuş ve Türkiye Plaj Voleybolu Genel Menajeri Sinem Beltan, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e ve Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur’a Plaj Voleybolu Milli takımı sporcularının imzaladığı milli takım forması hediye ettiler.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.