TOROSLAR BELEDİYE SPOR, YENİ VE GÜÇLÜ KADROSUYLA LİGE HAZIR

tor22014-2015 futbol sezonunda İlimizi Bölgesel Amatör Lig 4.grupta temsil edecek olan Toroslar Belediye Spor, bu hafta sonu Akdeniz Belediye Spor ile oynayacağı ilk lig maçının hazırlıklarına Koray Aydın Stadı’nda devam ediyor.

Teknik direktör Mehmet Atay’ın yönetiminde mücadele edecek olan ekip, sezona 3.lige çıkma parolası başladı.

Yaptıkları yeni transferlerle mücadele gücü yüksek bir takım oluşturduklarını ve bu sezon ipi göğüsleyerek üçüncü lige adım atacaklarına inandıklarını belirten gelen Toroslar Belediye ve Toroslar Belediye Spor Kulüp Başkanı Hamit Tuna; “Toroslar Belediye Spor Kulübü olarak, yeni sezona genç ama yetenekli futbolculardan kurulu güçlü bir takım ile başladık.Mersin’e layık bir takım oluşturduğumuza inanıyorum. Lig’de hedefimiz şampiyonluk. Bütün takımlara kazasız, belasız bir sezon geçirmelerini temenni ediyorum. Amacımız, Toroslar Belediye Spor’u, bir Çanakkale Dardanelspor, Kocaeli Spor ve Gençler Birliği gibi merkez yapmaktır. Amatör spora ve sporcuya desteklerimiz bundan önce olduğu gibi bundan sonrada artarak devam edecektir. Futbola gönül vermiş tüm taban birliklerimize de desteklerinden dolayı teşekkür ediyor, tüm sporcu arkadaşlarımıza yeni sezonda başarılar diliyorum” dedi.

Toroslar Belediye Spor, 2014-2015 sezonun ilk lig maçında; 13 Eylül Cumartesi Günü saat:15.00’de Koray Aydın Stadı’nda, Akdeniz Belediye Spor’u konuk edecek.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.