Engelliler Meclisi Yeni Başkanını Seçti

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi’nin genel kurulu Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Engelliler Meclisi Başkanı ve yürütme kurulu üyelerinin belirlendiği genel kurul sonucunda Engelliler Meclisi Başkanlığı’na Elçin Yörükoğlu seçildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Kent Konseyi Engelliler Meclisi’nin seçimli genel kurulu gerçekleştirildi. Genel kurula Kent Konseyi Başkanı İsmail Önay ve çeşitli dernek ve vakıf temsilcileri katıldı. Divan başkanlığını Özhan Kalaç’ın yaptığı genel kurulun açılış konuşmasını yapan Kent Konseyi Başkanı İsmail Önay, “Engelli vatandaşlarımızın kent yaşamında sorunsuz yaşayabilmesi için elimizden geleni yapmak zorundayız. Ayrıca rehabilitasyon merkezlerinin faaliyet alanlarını genişleterek engellilerin yaşamlarının daha kolay hale gelmesini sağlamalıyız. Bu konuda projeler geliştirerek yerel yönetimlere sunmalıyız. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi’nin uyumlu ve sıkı bir çalışma ile güzel projelere imza atacaklarına yürekten inanıyorum” dedi.

Başkan ve Yürütme Kurulu Belirlendi

Konuşmanın ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi’nde başkanlık seçimine geçildi. Engelliler Meclisi Başkanlığı için adaylığını açıklayan, Elçin Yörükoğlu ve Hüseyin Pehlivan oldu. Kullanılan 62 oydan 39’unu alarak Engelliler Meclisi Başkanlığı’na Elçin Yörükoğlu seçildi. Kendisine destek verenlere teşekkür eden Yörükoğlu, “Engelli vatandaşlarımızın sorunlarına eğilerek onların yaşamlarını kolaylaştırmak en büyük amacımız olacak” diye konuştu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.