ALANYA BELEDİYESİ PROJE KOORDİNASYON BİRİMİ TOPLANDI

334248832Oba Hizmet Binası’nda düzenlenen toplantıya Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Başkan Yardımcısı Adem Er, Belediye Meclis Üyelerinden Kerim Aydoğan, Mustafa Tuna, Mehmet Ali Tekin, Melike Nazifoğlu ve proje biriminde görev yapan personeller katıldı.

Oba Hizmet Binası’nda düzenlenen toplantıya Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Başkan Yardımcısı Adem Er, Belediye Meclis Üyelerinden Kerim Aydoğan, Mustafa Tuna, Mehmet Ali Tekin, Melike Nazifoğlu ve proje biriminde görev yapan personeller katıldı.

Toplantıda Koordinasyon Birimi; istihdam, eğitim, tarım, kültür-sanat, spor, sosyal ve çevresel konularda yapılması hedeflenen projeler üzerinde fikir ve görüş alış-verişinde bulundu.

Proje Koordinasyon Birimi tarafından hazırlanan projeleri inceleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ilçemizin kalkınması için projelerimizi geliştirerek önümüzdeki günlerde çalışmalara başlayacağız dedi.

Birlik beraberlik içerisinde Alanya’nın geleceğini planlayacak projeleri hayata geçireceklerini belirten Başkan Adem Murat Yücel,”’Belediyecilik, ilçenin ve ilçede yaşayanların yaşam standardını üst düzeye çıkarmaktır. Alanya’nın standartlarını üst düzeye çekmek, burada yaşayan insanların yaşam kalitesini yükseltmek için merkez ve mahallelerimiz için hazırlanan projelerimize önümüzdeki günlerde başlayacağız” dedi

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.