ERDEMLİ’DE KAPALI PAZAR YERİ VE OTOPARK İNŞAATI BAŞLADI

Erdemli Belediyesi kapalı Pazar yeri ve otopark inşaatına başladığını duyurdu. Erdemli’de halk pazarları artık sokak aralarında değil yapımına hızlı bir şekilde devam edilen kapalı pazar yerinde kurulacak. Salı ve Cumartesi günleri pazar yeri olarak kullanılacak olan alan, diğer günler kapalı otopark olarak kullanılacak. İlçeye örnek yatırımlar yapmaya devam edeceklerini söyleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, kapalı pazar yeri ve otopark alanında çalışmaların hızlı bir şekilde de sürdürüldüğünü belirtirken, en kısa sürede hizmete açılarak vatandaşın ve esnafın rahat bir ortamda alış veriş yapmasının sağlanacağını müjdeledi.

Erdemli Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen kapalı pazar yeri ve otopark inşaatı çalışmaları devam ediyor. Erdemli’de halk pazarları artık sokak aralarında değil yapımına hızlı bir şekilde devam edilen kapalı pazar yerinde kurulacak. Salı ve Cumartesi günleri pazar yeri olarak kullanılacak olan alan, diğer günler kapalı otopark olarak kullanılacak. İlçeye örnek yatırımlar yapmaya devam edeceklerini söyleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, kapalı pazar yeri ve otopark alanında çalışmaların hızlı bir şekilde de sürdürüldüğünü belirtirken, en kısa sürede hizmete açılarak vatandaşın ve esnafın rahat bir ortamda alış veriş yapmasının sağlanacağını müjdeledi.

Kapalı pazar yeri ve otoparkın Erdemli tarihinde bir ilk olacağını ifade eden Tollu, şehir merkezinde aynı şekilde ikinci bir kapalı pazar yerinin de yapılacağını belirtti. Belediye olarak bu tür hizmetlerin devam edeceğini ifade eden Tollu, “bu hizmetler vatandaşlarımızın refahı içindir. Onların rahat etmesi, ilçeleri ile gurur duymaları ve ihtiyaçların giderilmesi için icra edilmektedir. Bu hizmetler tamamen belediyenin kendi imkânları ile gerçekleştirdiği hizmetlerdir. Bu hizmetlerin devam edeceğine, dur durak bilmeden daha da katlanarak sürdürüleceğini gönül rahatlığı ile söyleyebilirim. Zaten bugüne kadar kıt imkânlarla yaptığımız hizmetlerimiz ortadadır. Hem belediyemizin mali gücünü kuvvetlendirdik hem de ilçe tarihinin en önemli hizmetlerini ortaya koyduk. Bundan sonra daha güçlü bir Erdemli Belediyesi ve bu doğrultuda daha güçlü bir hizmet atağı olacak. Hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Yapılan açıklamada 733 bin TL bedelle tamamlanacak olan kapalı pazar yeri ve otopark alanının 5 bin metrekare kapalı, 3 bin 780 metrekare açık alandan oluştuğu belirtildi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.