Etimesgutlu ihtiyaç sahiplerinin yüzü gülüyor

eti2BAYRAM ÖNCESİ GİYİM YARDIMI

Etimesgut Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde ilçedeki ihtiyaç sahibi aileler ile engelli ailelerin çocuklarını giydiriyor. Bayrama kadar bin çocuk giydirilecek. Şefkateli Çarşısı’na aileler çocuklarıyla birlikte gelerek, üzerlerine deneyerek beğendiklerini alıyorlar. Yardımlardan engelli ve gerçekten ihtiyacı olan ailelerin yararlanmasına büyük özen gösteriliyor. Giyim yardımları arasında ayakkabılar, montlar, kazaklar, pantolanlar, kabanlar yer alıyor. Her çocuk ihtiyacına göre gönlünce alışveriş yapar gibi çarşıdan giyiniyor.

GERÇEK İHTİYAÇ SAHİPLERİ YARARLANIYOR
Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Şefkateli Çarşısı’dan yıl içerisinde belirli program dahilinde gerçek ihtiyaç sahiplerine giyim yardımı yaptıklarını belirterek, “Tamamen yeni kıyafet ve ayakkabılardan oluşan çarşımızdan, yıl boyunca binlerce ihtiyaç sahibi hemşehrimiz yararlanıyor. Okullarımız açıldı. Yakın zamanda da Kurban bayramını idrak edeceğiz. Bu vesileyle ihtiyaç sahibi ve engelli ailelerimize giyim yardımı yapıyoruz” dedi.