250 ÇOCUK ETİMESGUT BELEDİYESİ KREŞLERİNDE EĞİTİME BAŞLADI

eti4Etimesgut Belediyesi kreşlerinde 2014-2015 eğitim öğretim yılı coşkuyla başladı. Bu yıl Zübeyde Hanım Kreş, Eryaman Kreş ve Atakent Kreşlerinde toplam 250 çocuk eğitim görecek. Kreşler 3, 4 ve 5 yaşındaki çocuklara okul öncesi eğitim verecek.

Yeni eğitim öğretim yılı nedeniyle çocuklar için Zübeyde Hanım Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde ‘Okula Merhaba’ programı düzenledi. Bu yıl ilk kez kreşe başlayan çocuklar, ailelerine zor anlar yaşatsalar da palyaço ve diğer animasyon gösterileri ile bol bol eğlendiler. Yüzleri boyanan ve rengarenk kıyafetler giyen çocuklar, okula başlamanın heyecanını yaşadılar. Veliler de çocuklarını yalnız bırakmayarak sevinçlerine ortak oldular.

DEMİREL’DEN KUTLAMA
Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, belediye kreşlerinde modern sınıflarda ve tecrübeli eğitmen kadrosuyla hizmet verdiklerini ifade ederek, “Bu yıl 3 kreşimizde okul öncesi çocuklarımıza eğitim veriyoruz. Tüm öğrenci ve velilerimize başarılar diliyor, 2014-2015 eğitim öğretim yılının hayırlı ve başarılarla dolu geçmesini temenni ediyorum” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.