SP’li Tokar Ankara için iddialı!

sp-ankaraSaadet Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ziyattin Tokar, 30 Mart seçimleri için Ankara projelerini anlattı

Saadet Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ziyattin Tokar, 30 Mart seçimleri için çalışmalarına başladı. Tokar, Bugün TV’de katıldığı programda ses getirecek vaatlarini açıkladı.

Ankara üzerinde ”BAŞKENT AĞ” adı altında Tüm Ankara’ya (yansıtıcılar da kullanarak) internet kullanımını ücretsiz sağlanacak. Bu ağdan sadece download erişimi (yasal müeyyidelerle Belediyeyi uğraştırmamak için) engelli olacak. Diğer yandan Ankara’da yaşayan herkesin GSM telefon görüşmeleri ücretsiz sağlanacak, Bunun bize maliyeti ise sıfır lira olacaktır. Bir müjde daha vermek gerekirse Ankaralı’nın su faturası %50 düşürülecektir.

Ankara Mega Kent Odaklı Yönetilecek

Başkan Adayı Ziyattin Tokar konuşmasının satır arasında ; ”Ankara Büyükşehir’den öte Mega Kent sistemine göre yöneterek tekrar inşa edeceğiz, plan program düzenlemeleri ona göre yapılacak. Dolayısıyla XXL beden giyen birine XS gömlek giydirme eziyetinden Ankaralı kurtarılacaktır.” dedi.

Amaç 24 Saat Canlı Bir Ankara

Saadet Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ziyattin Tokar, ”Ankara , Türkiye’nin başkentidir. Hükümetin 10 senedir gerek sermaye, gerek medya, gerek ankaların genel müdürlükleri, gerek Kamu Kurumlarının yönetim birimlerinin İstanbul’a taşınması yüzünden eski canlılığını ve hüviyetini kaybeden Ankara’ya tekrar canlılığını kazandıracak olan kongre sarayları, Büyükelçiler ve diplomatların temasları için alanlar oluşturulacaktır.” diyerek bu konuya dikkat çekti.

İşyeri Açacaklara Tam Destek

Tokar, ”Dükkan açmak isteyen tüm Ankarada ikamet edenlerin ilk 6 aylık kiralarını Belediyemiz karşılayacak, kredi alamayacak olanlarada belirli miktarlarda krediler sağlanacak, bunların ürünlerini satacağı ücretsiz pazarlar oluşturulacaktır.Ayrıca Ankaranın her semtinde kapalı pazar yerlerinde haftada 1 gün çevre ilçelerden ürün yetiştiren çiftçilerimizi ürünlerini satabileceği ”Organik Pazar Günleri” yapılacak, Ankaralılara, üreticiden direkt tüketiciye doğal ürünlerin ulaşması sağlanacaktır.” diyerek esnafa ve iş sahibi olmak isteyenlere vaat verdi.

Ankara’ya 2. Havaalanı

Programda Ankara’nın ulaşım sorunlarını ele alan Ziyattin Tokar, Megakent Ankara’nın hava trafiğine ESENBOĞA havaalanı yetmemektedir. Bunun aşılması ve uluslararası aktarma istasyonu olarak Ankara’nın seçilmesi için kentin Güney bölümüne Mega kent planı gereği 2. bir Havaalanı yapılacaktır. Şu anki Havaalanı yolundaki tepelik düzlük çirkin görüntü Ankaraya yakışmamakta buralarda yeşil alan olacaktır. şeklinde konuştu

Engelsiz ve Yaşanılabilir Ankara

Başkan Adayı Ziyattin Tokar, ” Ankara’da ”Büyük Ankara Ormanı” yaparak hem şehrin nefes almasını hemde her Ankaralının bir dikili ağacı olsun istiyoruz. Ankarada, başta gençlerimizin kötü alışkanlıklarını engellemek amacıyla her semtte spor alanları açmayı planlıyoruz. Gezici hizmetli ekibi ile Ankarada yaşayan yaşlılarımızda lojistik destek sağlanacaktır.” diyerek sözlerini bitirdi.

Mehmet Ziyattin Tokar Kimdir ?

1952 Eleşkirt/Ağrı doğumlu,
Fırat Üniversitesi 1973 yılı Makine Mühendisliği Mezunu,
İngilizce ve İtalyanca biliyor,
Evli ve 4 çocuk babası,

Bulunduğu Görevler
-Ortadoğu Rulman Sanayi Fabrikasında Mühendislik Müdürü,
-TAI F16 Uçak Fabrikasında Talaşlı İmalat Kısım Müdürü,
-SSM Savunma Sanayi Müsteşarlığında Uzman Havacılık Koordinatörü,
-TÜMOSAN Türk Motor ve Traktör Sanayi A.Ş Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı,
-Beltaş Belediye Teknik Hizmetler A.Ş Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı,
-Belediye Teknik Hizmetleri Derneği Kurucusu ve Genel Başkanı,
-Refah-Yol Hükümeti Çevre Bakanı görevlerinde bulundu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.