ENGİN ALAN’DAN, BAŞKAN TUNA’YA ZİYARET

Bir dizi ziyaretler gerçekleştirmek üzere Mersin’e gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Milletvekili Engin Alan, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’yı makamında ziyaret ederek, başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Toroslar gezisi sırasında ilk olarak MHP Toroslar İlçe Teşkilatını ziyaret eden Alan ve eşini, MHP Mersin İl Başkanı Sebahattin Kılıç, MHP Mersin İl Kadın Kolları Başkanı Semra Tekeli, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, MHP Toroslar İlçe Başkanı Emre Aksay, İlçe Kadın Kolları Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve mahalle muhtarları ile yoğun bir kalabalık karşıladı.

Burada bir konuşma yapan MHP İstanbul Milletvekili Engin Alan, kendisine gösterilen yakın ilgi ve sevgiden dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek, Ülkenin ve Türk Milleti’nin geleceği için birlik ve beraberlik içersinde el ele, omuz omuza çalışmanın önemine değindi.

Daha sonra Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’yı makamında ziyaret eden Alan, halkın büyük desteği ve teveccühü ile Toroslar’da 3.dönemine başlayan Başkan Tuna’yı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ise MHP İstanbul Milletvekili Engin Alan’ın askeri hayatında önemli başarılara imza atan çok değerli bir şahsiyet olduğunu belirterek, siyasi hayatında da bundan sonraki süreçte başarılı hizmetler sunacağına inandıklarını söyledi.
Ziyaret sırasında, Alan’a Toroslar İlçesi’nin fiziki ve sosyal yapısı hakkında kısa bilgiler sunan Başkan Hamit Tuna, ellerindeki imkanlar ölçüsünde bölge insanına en güzel hizmeti sunmaya çalıştıklarını vurguladı.

Başkan Tuna; “Sayın Milletvekilimiz Engin Alan’ın makamımızda bizi ziyaret etmesinden dolayı büyük şeref duyduk. Kendisine teşekkür ediyoruz. Yolu ve bahtı açık olsun. Siyasi yaşamında başarılar diliyoruz” dedi.

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, konuşmasının ardından Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Milletvekili Engin Alan’a günün anısına çiçek ve üzerinde Türk Bayrağı bulunan çini işlemeli vazo hediye etti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.