BAŞKAN CAN, “YOL TRAFİK ÇİZGİSİ KENTİMİZE AYRI BİR RENK KATTI”

Tarsus Belediyesi ile Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ortaklaşa yaptığı çalışmada, Tarsus’ta ana caddeler üzerindeki hatların çizilmesi kente ayrı bir renk kattı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Tarsus Belediyesi’nin ortaklaşa çalışmasıyla kent merkezinde bulunan bulvarlara ve caddelere yol trafik çizgisi çizildi.

Kente ayrı bir güzellik veren yol trafik çizgisinin aynı zaman trafik düzenine de katkı sağladığı gözlendi.

Tarsus’ta temizlik konusu başta olmak üzere yoğun bir çalışma temposu başlattıklarını ifade eden Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, ekiplerin bir yandan temizlik, diğer yandan da ağaçların budanması, boyanması ve refüj bordrolarının boyanması ile kenti daha da güzelleştirdiklerini söyledi.

26 cadde ve bulvarın yol trafik çizgisi ile trafik düzeninin sağlandığını belirten Belediye Başkanı Şevket Can, çizginin kente ayrı bir renk kattığını kaydetti.

Başkan Can, “Mimar Sinan Bulvarı tamamı, Haydar Aliyev Köprüsü, Yavuz Donat Bulvarı tamamı, Yavuz Sultan Selim Bulvarı Santral Kavşağından Yavuz Donat Bulvarına kadar, Kasım Ekenler Bulvarı Şehir Mezarlığı yanından Yeni Mahalle polis karakoluna kadar, Adana Bulvarı Beydeğirmeni’nden Makam kavşağına kadar, İbni Sina Bulvarı tamamı, İstiklal Caddesi santral kavşağından Asım Uslu Caddesine kadar, Ayhan Bozpınar Caddesi, Kasım Gülek Bulvarı, Celal Abat Caddesi, Mersin Caddesi (İsmet Paşa Bulvarı) üzümlü havuza kadar, Muvaffak Uygur Bulvarı, Gazipaşa Bulvarı, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, Rasim Dokur Bulvarı, Cumhuriyet Caddesi, Kültür Sanat Sokağı, Adana Bulvarı Ankara Bulvarından başlayıp Usun Deresine kadar, Ali Menteşoğlu Bulvarı Makam Kavşağından santral kavşağına kadar, Alparslan Türkeş Bulvarı, Dr. Devlet Bahçeli Bulvarı, Gazipaşa Bulvarından başlayıp Yavuz Sultan Selim Bulvarına kadar, Langen Bulvarı, Atatürk Bulvarı, Cengiz Topel Caddesi, Şelale Caddesi ve Hatai Parkı önü Mersin Büyükşehir ve Tarsus Belediyesi ekipleri tarafından yol trafik çizgisi ile çizildi” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.