ERDEMLİ BELEDİYESİNDE BAYRAMLAŞMA SEVİNCİ

er2Erdemli Belediyesi vatandaşlarla bayramlaşma programı düzenledi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği bayramlaşma programında konuşan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, tüm vatandaşların bayramlarını kutladı ve birlik, beraberlik mesajı verdi.

Erdemli Belediyesinin düzenlediği bayramlaşma programına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği gözlemlendi. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’nun vatandaşlarla tek tek ilgilendiği programda birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı. Tüm vatandaşların bayramını kutlayan Tollu, bayramların insanları bir araya getirdiğini belirtti. Bayramın 3. Günü belediye binasında gerçekleşen bayramlaşma programını geleneksel olarak her bayramda icra ettiklerini açıklayan Tollu, amaçlarının halkla olan birlikteliklerini perçinlemek olduğunu, vatandaşlarla bir araya gelerek hedeflediklerini çağdaş Erdemli ilkesini birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirmek olduğunu söyledi. Erdemli’de önceliklerinin birlik ve beraberlik olduğunun altını çizen Tollu, bunun için bayramların büyük bir vesile olduğunu dile getirdi.

ERDEMLİ BELEDİYESİ HER TÜRLÜ TEDBİRİ ALDI, BAYRAM SORUNSUZ GEÇTİ
Erdemli Belediyesi olarak Kurban bayramına son derece iyi hazırlandıklarını kaydeden Tollu, bayramın sorunsuz bir şekilde geçtiğini ifade etti. Bayramla ilgili tüm tedbirlerin alındığını hatırlatan Tollu, bu tedbirler sayesinde Erdemli’de vatandaşların son derece huzurlu, rahat ve temiz bir şekilde bayram sevincini yaşadığını kaydetti.

TOLLU: BİRBİRİMİZE SELAM VEREMEYECEK DURUMA DÜŞMEYELİM
Bayramların dini açıdan önemli bir yer tuttuğunu dile getiren Tollu, bir taraftan da bayramların toplumsal gelişme ve birlikteliğe katkı sunduğunun altını çizdi. Tollu, “bizi biz yapan değerler vardır. Bayramlar da bunlardan en önemlisidir. Onun için bu bayramlarda birlik ve beraberliğe vurgu yapıcı bir şekilde toplanıyor ve insanlarımıza hizmet ediyoruz. Bu bağlamda ilçemizin de gelişimine katkı sunmak istiyoruz. Bayramlarda küskünlerin barıştığı, dargınların bir birbirlerine tebessüm ederek kucaklaştıklarını hepimiz biliyoruz. Erdemli’de yaşayan herkesin ortak paydası Erdemli’dir. Daha güzel, çağdaş bir Erdemli’dir. Ne siyasi, ne etnik ne de başka bir ayrımcılık içerisinde değiliz. Hiç kimsenin de böyle bir anlayış içerisinde olmasını istemeyiz. Hepimiz bu topraklarda yaşıyoruz. Bu memleketin sokaklarında yürüyor, karşılaşıyoruz. Lütfen bir birimize selam veremeyecek şekilde bir birimizi kırmayalım. Siyaset yapacağız diye kimsenin Erdemli’ye kötülük yapmaya hakkı yoktur. İnsanlarımızı ayrıştırmayalım. Erdemli ortak paydasında buluşalım. Onun için gelin; el ele verelim; laf üretmek, dedikodu yapmak yerine daha güzel bir Erdemli’yi nasıl yakalarız; bunu konuşmaya davet ediyorum herkesi. Bu vesile ile hiç kimseyi ayırt etmeden, tüm halkımızın mübarek Kurban bayramlarını tebrik eder; saygılar sunarım” diyerek sözlerini sonlandırdı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.