BAŞKAN HAMİT TUNA’DAN HİZMET TURU

tor1Hayata geçirdiği hizmet ve yatırımlarla Toroslar’ın çehresini değiştiren Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, sık sık bölge gezisine çıkarak yapılan çalışmaları yerinde inceliyor.

Bölge gezilerinde vatandaşın yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılanan Başkan Tuna, mahalle sakinlerinin her türlü taleplerini dinleyerek, projelerle ilgili bilgiler de veriyor.

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, yol yapım çalışmaları kapsamında Mustafa Kemal Mahallesi’nde Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen kilit parke kaldırım çalışmalarını inceledi.

Mustafa Kemal Mahallesi’nde bir ay içerisinde yaklaşık 5 bin 500 m2 kaldırım çalışması yaptıklarını ve en kısa sürede tamamlanacak çalışmalarla bu oranının 7 bin m2’yi bulacağını belirten Başkan Tuna, kilit parke kaldırım ile döşedikleri yolları sıcak karışım asfalt ile kaplayacaklarını da vurguladı.

Sürücü, yayalar ve engelliler olmak üzere bütün kullanıcıları dikkate alarak, kaldırım ve yol çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirten Başkan Tuna; “Toroslar halkımızı daha çağdaş ve standartları daha yüksek bir ilçede yaşatmak için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Bu kapsamda Mustafa Kemal Mahallesi’nde devam eden yol ve kaldırım çalışmalarımızı yerinde inceleyerek, mahalle sakinlerimize hizmetlerimizle ilgili bilgiler verdik. Kaldırım çalışması tamamlandıktan sonra sokaklarımızı asfalt ile kaplayarak daha düzgün bir hale getireceğiz. Çalışmalar sırasında ekiplerimize destek veren tüm mahalle sakinlerimize teşekkür ediyor, hizmetin mahallemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.