Basın Sözcüsü Kamil Cömertler Oldu

Anamur Belediye Spor Basın Sözcülüğü görevine Yeni Anamur Gazetesi Sahibi Gazeteci-yazar Kamil Cömertler getirildi.

Yakalanan Türkiye ve Dünya rekoru başarı grafiğine tekrar ulaşmak için şampiyonluk andı içen Anamur Belediyespor’da yeni sezonla ilgili inanç gittikçe artırıyor. Geçtiğimiz ay içerisinde Transfer Komitesi Başkanlığı’na getirilen İşadamı Abdulnasır Aydın’ın ardından gerçekleşen Teknik Direktör Gürsoy Turan transferi de göz doldurmuş gelecek için umut vaad etmişti.

Anamur Belediyespor Kulübü Onursal Başkanı Mehmet Türe’nin de katılımıyla belediye’de yapılan toplantıya Anamur Yerel Basın Temsilcileri katıldı. İstişarede bulunan Anamur Belediyespor Kulüp Başkanı Aziz Bozkurt ve Basın Mensupları her yıl bir Basın Temsilcisinin Anamur Belediyespor’un Kulüp Basın Sözcülüğü Görevini yürütmesinde karar kıldılar.

Toplantıda alınan kararda ilk yıl için Yeni Anamur Gazetesi Sahibi 2 dönem Anamur Belediyespor Yöneticiliği ve 2 dönem Kulüp Basın Sözcülüğü yapmış olan Kamil Cömertler Anamur Belediyespor Kulüp Basın Sözcülüğüne getirildi. Toplantıya katılan diğer Basın temsilcileri Gazeteci Kamil Cömertleri tebrik ederken, Kulüp Başkanı Aziz Bozkurt konuşmasında Anamur Belediyespor’un tüm Anamur’un ortak değeri olduğunu, herkesin elini taşın altına koyacağına olan inancının tam olduğunu ve bu yıl iddalı bir takım izlettireceklerini ifade etti. Başkan Bozkurt ayrıca Basın Sözcülüğü görevine getirilen Kamil Cömertlere de başarı diledi.
Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ve Anamur Belediyespor Transfer Komitesi Başkanı Abdulnasır Aydın da Gazeteci Kamil Cömertleri tebrik ederek başarı dilediler.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.