201 MİLYONLUK ‘HİZMET BÜTÇESİ’ ONAYLANDI

Etimesgut Belediye Meclisi, 2015 mali yılı bütçesini onayladı. 201 milyon olarak hazırlanan bütçe, MHP, CHP ve AKP meclis üyelerinin katkıları ve oybirliği ile kabul edildi.

Etimesgut Belediyesi’nin 2015 mali yılı bütçesi oy birliğiyle kabul edildi
İKTİDAR VE MUHALEFET HİZMET İÇİN ‘BİR’ OLDU
201 MİLYONLUK ‘HİZMET BÜTÇESİ’ ONAYLANDI

Etimesgut Belediye Meclisi, 2015 mali yılı bütçesini onayladı. 201 milyon olarak hazırlanan bütçe, MHP, CHP ve AKP meclis üyelerinin katkıları ve oybirliği ile kabul edildi. Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel başkanlığında toplanan meclis, 2015 yılı mali bütçesini görüştü. 10 günlük bütçe maratonunun son gününde bütçenin geneli üzerinde konuşmalar yapıldı. AKP adına grup başkanvekili Necmi Bulut, CHP adına grup başkanvekili Süleyman Doğan bütçeyle ilgili görüşlerini açıkladılar. Her iki meclis üyesi de bütçenin Etimesgut halkı için hayırlı olması temennisinde bulunarak yapıcı eleştirilerde bulundular.

HEP BİRLİKTE GÜZEL HİZMETLER
Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, meclis üyelerine yapıcı tutumları ve önerileri için teşekkür ederek, “İktidarıyla muhalefetiyle hep birlikte el ele vererek 201 milyonluk bütçemizle Etimesgut halkına güzel hizmetler gerçekleştireceğiz. Bu bir hizmet bütçesidir. Bütçemizi son kuruşuna kadar hemşehrilerimizin yaşam kalitesinin artması, ilçemizin daha modern ve daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için kullanacağız” diyerek, meclis üyelerine ve çalışma ekibine teşekkür etti.

YENİ HİZMETLER
Başkan Demirel, önümüzdeki süreç içinde gerçekleştirilecek yatırımlar hakkında da meclis üyelerini bilgilendirdi. “Hayalci değiliz, ayaklarımızı yere sağlam basıyoruz” diyen Demirel, sözlerini şöyle sürdürdü: “Çok titiz bir çalışma yaparak 2015 mali yılı bütçemizi 201 milyon TL olarak belirledik. Bütçemizi oluştururken ilçemizin, halkımızın istek ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak, gerçekçi rakamlar ortaya koyduk. Bu hizmet dönemimizde, seçim beyannamemizde halkımıza verdiğimiz sözlerin tamamını yerine getireceğiz. En az 7 sosyal, kültürel tesis yapacağız. Türk Beyleri Kent Meydanı’nın karşısındaki alana çok güzel bir aile yaşam merkezi ve havuz yapacağız. Bağlıca Mahallemize engelli ve aileleri için ‘Engelsiz Yaşam Merkezi’ kazandıracağız. Yeni mahallelerimiz için kapalı pazar, zabıta noktası ve aile hekimliği binasına başlayacağız. Onlarca park bahçe yapacağız. Yollarımızı, kaldırımlarımızı yenileyerek ilçemizi daha modern hale getireceğiz”.

BÜTÇE YEMEĞİ
Yapılan konuşmaların ardından Etimesgut Belediyesi’nin 2015 mali yılı bütçesi oy birliğiyle kabul edildi. Bütçe görüşmelerinin ardından, Başkan Demirel MHP, AKP ve CHP meclis gruplarını bütçe yemeğine davet etti. Yemeğe meclis üyelerinin tamamına yakını katıldı. Yemekte bol bol sohbet eden meclis üyeleri, uyumlu ve başarılı geçen bütçe maratonu için birbirlerini tebrik ettiler.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.