Partimizin yolunu bilmeyen biri bizi temsil edebilir mi?

Adaylığı konuşulan Aytaç Durak’a yüklenen CHP Büyükşehir Aday Adayı Soner Çetin, “Partimizin yolunu bilmeyen biri bizi temsil edebilir mi?” dedi.

Görevden uzaklaştırılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı MHP’li Aytaç Durak’ın CHP’den Büyükşehir Adayı gösterileceği yönündeki söylentilere tepki gösteren CHP’liler, genel merkezi faks ve telefon bombardımanına tuttu.

BİZE BÜYÜK HAKARET
CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olarak yoğun bir tempoyla çalışan avukat Soner Çetin, “Aytaç Durak ile CHP’nin aynı karede gözükmesi ya da aynı cümlede telaffuz edilmesi dahi bize büyük bir hakarettir” dedi.

PARTİYE KÖSTEK OLAN BİRİ
GİTMEDİĞİ parti kalmayan Durak’ın son durak olarak CHP’yi görmesini “Ayıptır, yazıktır, günahtır” şeklinde değerlendiren Soner Çetin, “CHP’ye hiç emeği olmayan hatta her dönemde köstek olan biri nasıl aday olur” diye konuştu.