ESKİŞEHİR YOLU GÜZELLEŞİYOR

Etimesgut Belediyesi, Eskişehir Yolu güzerahındaki Fatih Sultan Mahallesi’ndeki 20 bin metrekarelik alanı ağaçlandırdı. Seymenler Parkı’nın yanındaki alana yüzlerce çam fidanı dikildi.

Etimesgut Belediyesi ağaçlandırma çalışmalarına hız verdi.

Ankara’nın ana arterlerinden Eskişehir yolu üzerinde bulunan alan, ağaçların dikilmesiyle daha yeşil bir görünüme kavuştu.

Ağaçlandırılan alan Seymenler Parkı’yla birlikte mahalleyi daha modern yapıya büründürdü.

SEYMENLER PARKI
Belediyenin bu yıl hizmete açtığı Seymenler Parkı’nda oturma grupları, yürüme yolları, koşu yolları, kafeterya, basketbol sahası ve fitness setleri yer alıyor. Büyük bir gelişim içinde yer alan mahallede Başkent Üniversitesi bulunuyor. Park ve yeşil alanlarla kafeterya öğrenciler tarafından sıkça kullanılıyor.

MODERN KENT DOKUSU
Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, ihtiyaç duyulan mahallelerde park ve yeşil alan çalışması gerçekleştirdiklerini söyledi. Park ve yeşil alan çalışmalarının şehrin modern dokusuna büyük katkı sağladığını kaydeden Demirel, “İlçemizi her yönüyle modern yapıya kavuşturuyoruz. Park ve yeşil alan çalışmalarımızı 33 mahallemizin tamamına yayarak devam ediyoruz. Plan ve programlarımız dahilinde ilçemizin dörtbir yanını parklarla, ağaçlandırma alanlarıyla, çiçeklerle donatıyoruz” diyerek, vatandaşlardan özellikle yeşil alanların korunup geliştirilmesine katkı vermelerini istedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.