AKDENİZ BELEDİYELER BİRLİĞİ BAŞKANI HAKAN TÜTÜNCÜ’DEN BAŞKAN CANURAL’A ZİYARET

Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Gölhisar Belediye Başkanı Dr. Ramazan Canural’ı makamında ziyaret etti.

Yapılan nezaket ziyaretine Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü yanı sıra, Antalya Büyükşehir Meclis Üyeleri Mehmet Başaran, Esat Göyük, Adlıhan Dere ve Akdeniz Belediyeler Birliği Genel sekreteri Hüseyin İnce iştirak etti.

Samimi bir ortamda geçen ziyarette Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “her zaman her türlü konuda şahsım ve kurumum olarak Gölhisar Belediyesinin yanındayız” şeklinde ifadelerde bulundu.

Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü yaptığı konuşmada; “Biz Akdeniz Belediyeler Birliği olarak Haziran ayında göreve gelişimizden itibaren tüm Belediye Başkanlarımızı makamlarında ziyaret ediyoruz. Bu kapsamda bugün Gölhisar Belediye Başkanımız Dr. Ramazan Canural’ı da ziyaret ettik. Belediyeler Birliğinin en büyük hedefi belediyelerimiz arasındaki koordinasyonu sağlamak, irtibatı güçlendirmek, birlik ve beraberlik ruhunu, dayanışma anlayışını hakim kılmaktır. Bu açıdan meseleye baktığımız zaman hedeflerimize ulaşabilmemiz için, içinde bulunduğunuz fiziki çalışma ortamlarını yerinde görmek ve başkanlarımızla bir arada bulunmak bizim için çok önemlidir. Ziyaretlerimiz sırasında fikir alışverişinde bulunarak, belediyeciliğin felsefesi hakkında karşılıklı istişare içinde olma şansını yakalıyoruz. Bu fikir alışverişlerimiz bizleri zenginleştiriyor. İnşallah bundan sonraki süreçte Gölhisarımıza yapacağınız her türlü hizmette yanı başınızda olduğumuzu sakın unutmayın. Bu kapsamda hem fikri olarak hem de devlet kademelerinde çözülmesi gereken konularda her zaman sizlerin yanınızdayız. Ayrıca hedeflerimizden biride bölgemizin kamu hizmetleri konusunda gelişmesini sağlamak için adımlar atmaktır. Bu hedefe giden yolda siz belediye başkanlarımıza kurumsal olarak ve şahsen ben Hakan Tütüncü olarak destek vermekten büyük mutluluk duyarız. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum. İnşallah önümüzdeki süreçte belediyemiz ve birliğimiz arasında çok daha güzel işbirlikleri gerçekleştirmek nasip olur. Bu nazik ev sahipliğinizden ve sıcak ilginizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Şahsınızda tüm Gölhisarlı hemşerilerimizi selamlıyorum” dedi.

Gölhisar Belediye Başkanı Dr. Ramazan Canural ‘da yapmış olduğu açıklamalarda; “Öncelikle Kepez Belediye Başkanı ve Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan Tütüncü ve beraberinde gelen heyetimize bu nazik davranışlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Belediyecilik her şeyden önce bir hizmet makamıdır. Bu makamın halkın nezdinde hemen hemen ilgilenmediği hiçbir konu yoktur. Akdeniz Belediyeler Birliği ve Hakan Tütüncü bey ile görev süremiz boyunca sürekli istişare halinde olup, birlikte hareket edeceğiz. Hakan Tütüncü ve ekibi 50 den fazla belediyeyi birer birer ziyaret edip, belediyelerin sorunlarını dinleyip, bilgi paylaşımında bulunuyorlar. Bu anlamda kendilerini tebrik ediyorum. Ayrıca ilçemize vakit ayırarak geldikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Programın sonunda Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan Tütüncü, Başkan Canural’a hediye takdim etmesinin ardında, Gölhisar Belediye Başkanı Dr. Ramazan Canural ’da Başkan Tütüncü’ye Gölhisar Kibyra Antik Kent figürlü bir bakır rölyef çalışmayı hediye etti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.