Seyhan Güney Bölgesi Muhtarlarıyla Toplantı Yapıldı…

Seyhan İlçesi’nin sorunlarının belirlenmesi için öncelikle Seyhan 3 bölgeye ayrıldı. Belirlenen sorunların çözülmesi için Büyükşehir Belediyesi, ASKİ Genel Müdürlüğü ve Adana Muhtarlar Birliği’nin ortaklaşa organize ettiği ilk toplantı 22 Ekim’de Hadırlı Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin SÖZLÜ, ASKİ Genel Müdürü Rahmi PEKAR ve Adana Muhtarlar Birliği Başkanı Soner ŞİMŞİR’in yanı sıra, Seyhan İlçesi’ndeki muhtarlar, ASKİ Genel Müdür Yardımcısı Yüksel DURNA ve Büyükşehir Belediyesinden ve ASKİ Genel Müdürlüğü’nden ilgili daire başkanları da katıldı.

ASKİ Genel Müdürü Rahmi PEKAR yaptığı açıklamada ”toplantımızın amacı, sorunlarınızı öğrenmek çözümler üretmek olduğu kadar, bize her an ulaşabileceğinizi bilmenizdir. Sorunlarınızın çözümü için irtibata geçmeniz yeterlidir. Yeni yasayla beraber hizmet sınırımız il sınırımız oldu., şuan 15 ilçe ve 1000’e yakın köye hizmet vermekteyiz.Tüm ilçe ve köylerimize hizmet vermek için yeni yapılanmalara gittik. Bu tür toplantıları birçok muhtarlıkları toplayarak yaptık, tabi toplantıları yaparken yalnız değildik, Büyükşehir’in bütün birimlerini yanımıza alarak gerçekleştirdik” dedi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin SÖZLÜ Yaptığı açıklamada “Kıymetli muhtarlarım, hemşerilerim, mesai arkadaşlarım hepinizi saygıyla selamlıyorum. Hizmet sınırlarımız Hatay, Mersin Niğde ve Kayseri’ye kadar ulaştı. Kurucu belediye olarak sorunlarımız var fakat çözeceğiz, bunun için yeni planlarımız, yeni hazırlıklarımız var. Harcamaları ölçülü hale getirip, verimliliği arttırmak için çaba sarfediyoruz. Adana’yı huzur ve barış şehri yapacağız.” dedi.

Muhtarlar ile tanışılarak, sorunlarının dinlendiği toplantıdan herkes memnun ayrıldı. Muhtarların teşekkürlerini ileterek tamamlanan toplantı yaklaşık iki saat sürdü.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.