Adana Aski Spor’dan Çanakkale çıkarması

Kadınlar Türkiye Kupasi elemeleri için Çanakkale’de bulunan Adana Aski Spor, Beşiktaş’la karşılaştı ve sahadan 77-57 galip ayrıldı. Karşılaşmayı bir dönem Seyhan Kaymakamlığı yapan, halihazırda Çanakkale Valiliği görevini yürüten Ahmet Çınar da izledi.

Vali Çınar maç sonunda en değerli sporcu seçilen Adana Aski Spor Kaptanı Nilay Kartaltepe’ye ödülünü verdi.

Adana Aski Spor Kulübü yöneticileri Çanakkale Valisi Ahmet Çınar’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, ASKİ Spor Asbaşkanı Sedat Sözlü , Genel Menajer Fatih Yücel, Basketbol Şube Sorumlusu Ercan Afşar ve Çanakkale’de yaşayan Adanalı iş adamı Zafer Uyumaz hazır bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, “Seyhan Kaymakamlığı döneminde Adanalılar’ın sıcaklığı ve Adana halkı ile aramdaki sıkı bağlar Çanakkale’ye de gelsem devam ediyor. Adana Aski Spor Kulübü’nü şehrimizde ağırlamaktan mutluluk duyuyorum” diye konuştu.

Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, Beşiktaş galibiyetinden sonra kulüp yöneticilerini akşam yemeğinde ağırladı.